четверг, 25 декабря 2014 г.

Kraanbedrijf friesland

BKF verricht hijswerk voor bedrijven , overheden, instellingen en particulieren. Met ons uitgebreide kranenpark, . Gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van hijswerk. Naast mobiele kranen verhuren wij ook rijplaten, hoogwerkers, heftrucks en hijsmiddelen.


Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in . Wij beschikken over een modern machinepark . Diensten voor hoveniers, aannemers, particulieren en bedrijven in de landbouw, park, tuin en onderhoud. Franeker - Drachten - Groningen - Kampen - KVN lid. In ruim jaar is ons bedrijf uitgegroeid tot een moderne onderneming die alles aanpakt op het gebied van Grond- Weg- en Waterbouw. Dagelijks het Friese zakelijk en ondernemers nieuws van, voor en door Friese.


Kielstra viert haar jarig bestaan. Het terrein van Windpowercentre is onlangs verkocht aan het naastgelegen kraanbedrijf KTF. Het bedrijf doet geen mededelingen over het . Telefoon, locatie op kaart, contact informatie. Onze specialisten zijn ervaren in dienstverlening op het gebied van loonwerk en grondverzet.


Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Kraanbedrijf Vrieswijk heeft sinds deze maand de hoofdvestiging in. Op dit moment zijn wij erg actieve in de provincie Flevoland met groei steden als Almere en . Heerenveen bij het ziekenhuis gespot, gebruiker L. Dankzij een samenwerking van RADIONL, kraanbedrijf Vrieswijk,.


Kaart en wegbeschrijvingen, openingsuren, telefoon, fax, lokaal . Friesland tot aan Leeuwarden of Groningen is geen Probleem. Klaas Bijlsma bv is sterk in grondverzet. Met moderne graafmachines, shovels en dumpers kunnen grote en kleine projecten vakkundig worden uitgevoerd.


U vindt hier alles over verreikers! Kraanverhuur en transportbedrijf met locaties. Het is kraanbedrijf BKF, vestiging Kampen, die de komende jaren op het shirt. De Friese heren heersten in het vervolg van de wedstrijd en dat . Beekema Ameland is gespecialiseerd in hijs- en kraanwerk bij bouwwerken.


Deze keer de eer aan Loon- en kraanbedrijf C. Zowel het transport naar Drachten, als het . Al deze projecten dragen bij aan de economie in de regio, zowel aan Friese zijde. Door de grote verscheidenheid aan kraantypes en kraancapaciteit is er voor BKF te Drachten bijna geen hijskarwei te hoog of te ver. Iedere markt vraagt om zijn eigen aanpak en elk hijswerk project is uniek.


Met een hijscapaciteit van tot 7ton helpen wij u aan de beste oplossing!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения