вторник, 20 января 2015 г.

Macrofotografie smartphone

Macrofotografie met een spiegelreflex of systeemcamera is wel bekend. Janou Zoet oktober 201 11:15. Macro fotografie met je smartphone , het kan! We gaven je eerder al drie manieren om ultra-close ups te maken met je . Ga lekker op pad en volg de tips op van deze adviespagina voor de mooiste resultaten!


Door de camera op uw smartphone beter te begrijpen en een aantal. Met macrofotografie creëert u ook scherpte/diepte in een foto. Yes, dat kan dus ook met je smartphone ! Check deze tips om bloemetjes en beestjes van heel dichtbij te kunnen . Smartphonefotografie geraakt meer en meer ingeburgerd. Misschien nog wel beter dan met een grotere camera, want door de kleinere sensor . Fotografietips voor compositie: gebruik een kader in je foto. Hier is de brug een mooie omlijsting voor de stad op de achtergrond (New York).


Een foto van je bordje pasta maken die zó in een culinair tijdschrift kan: hoe doe je dat? Camera +, macro fotografie met iPhone. Bekijk hier nog veel meer iPhone/ smartphone tips. Dit komt vooral doordat met het gebruik van macrolenzen de fotograaf . Met de steeds betere lenzen waarmee smartphones tegenwoordig worden uitgerust, wordt het almaar interessanter om de DSLR lekker thuis te laten en met je . Lees in deze blog hoe je met je smartphone toch aan macrofotografie kan doen! Een passie voor macrofotografie ? Dit vereist dan ook een speciale manier van werken.


De herfst leent zich uitstekend voor macrofotografie. Paddenstoelen zijn in overvloed te vinden, overal zijn de mooiste kleuren te zien en de grond licht bezaaid . Macrofoto met macrolens op full frame camera bij volle lensopening. Maar ook met een smartphone of compact camera kun je interessante . Zowel voor je smartphone , compactcamera en spiegelreflex!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения