понедельник, 14 декабря 2015 г.

Kerkdiensten hooglandse kerk leiden

Protestantse gemeente in het hart van Leiden. Willeke Smits zich als nieuwe organist van de Hooglandse Kerk in een concert. Het hart van onze gemeente is de wekelijkse kerkdienst op zondagmorgen. Leidse Binnenstadsgemeente in de Hooglandse kerk. Op de plek waar Oude- en Nieuwe Rijn samenstromen staat de Hooglandse Kerk , een imposante laatgotische kruisbasiliek in het hart van Leiden en al . Toelichting op de huidige serie Hooglandse Vieringen.


Wil je de vieringen (terug) luisteren via de Kerkomroep ? Studentendienst ds Van den Berg-Seiffert, ds Klokke. In het begin van de 14e eeuw is de Hooglandse Kerk niet meer dan een. De Hooglandse Kerk is een gotisch kerkgebouw in Leiden. Doordat het schip en de toren lager zijn dan het koor en het transept heeft de kerk een zeer . Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Pancras- of Hooglandse Kerk ontleent haar naam aan het Hooge.


We repeteren op maandagavond in de Hooglandse Kerk van 20. Ontbrekend: kerkdiensten Kerkdienstgemist. Evensongs, neem dan contact met ons op. Dat er nu nog kerkdiensten plaatsvinden, is haast een wonder. Welkom op de van Lutherse Kerk Leiden.


Het centrale punt van onze gemeente is ons kerkgebouw op de Hooglandse Kerkgracht in Leiden. Ook na de laatste kerkdienst blijft de kerkelijk werker vooralsnog in dienst van de . In de sfeervolle ruimte is elk evenement een unieke belevenis. Predikant in de Hooglandse kerk , Leiden , interesse in kerk, stad en cultuur,. WillekeOrganist bespeelt dan voor het eerst het orgel in de kerkdienst van de . Margreet Klokke, predikant in de Kloosterkerk, neemt afscheid. De kerkdiensten lopen door tot eind juni.


De Lutherse kerk aan de Hooglandse Kerkgracht in Leiden staat te koop. Ik moet hollen naar de Hooglandse kerk. De Kerkwebradio is bedoeld voor gemeenteleden die wegens (tijdelijke).


Mare- , Vredes- en Hooglandse kerk worden de diensten via de KWR uitgezonden. Door de vele activiteiten, die naast de kerkdiensten , in de kerk worden . De geloofsgemeenschap in de Hooglandse kerk is jaar geleden. In gesprek met Ronald Hartsuiker: koster bij de Hooglandse Kerk.


Leidenaar of bij dagjesmensen en toeristen. Vijf mooie bezienswaardigheden tijdens een dagje Leiden. Waar de Hooglandse Kerk nog steeds voor kerkdiensten wordt gebruikt, is dit in . De uitvoerende koren komen uit Leiden en omgeving: Collegium . Ichthusboekhandel is verbonden met de plaatselijke kerken in Leiden. Bekijk de agenda van de Pieterskerk Leiden. Deze kwam te liggen tussen de Middelweg en de Hooglandse Kerkgracht.


In de Hooglandse kerk werd de predikatie gehouden door Henricus Gallus, die te.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения