пятница, 29 января 2016 г.

Verplicht in auto denemarken

Ga je met de auto naar Denemarken ? Kijk dan eerst wat je verplicht mee moet nemen in de auto. Spring naar Verkeersregels Auto - Het voeren van dimlicht of dagrijlicht (ook led) overdag is verplicht. Let op: in tunnels, bij weinig licht en bij slecht zicht . Verlichting Denk erom dat het in Denemarken verplicht is overdag dimlicht te voeren!

Op de snelwegen is het verplicht om bij het inhalen van een andere auto. Het is geen enkel probleem om met de auto naar Denemarken te reizen, zolang de. Het is in Denemarken verplicht om je licht aan te zetten, ook bij daglicht. Tips over reizen met de auto naar Denemarken. Het is dan verplicht een parkeerschijf achter de voorruit te leggen.


De belangrijkste Verkeersregels in Denemarken. Het gebruik van veiligheidsgordels (indien aanwezig) is verplicht voor alle Inzittenden.

Sommige autoverhuurders hanteren een maximumleeftijd van jaar voor autohuur in Denemarken. Veiligheidsgordels zijn verplicht voor alle inzittenden. Als je in Denemarken met je auto vertrekt, ben je verplicht na te kijken of er geen kinderen onder liggen te slapen. Ontdek Denemarken met de kinderen, ga op zoek naar zeehonden, maak een stop bij Legoland en geniet van de Deense stranden tijdens je vakantie. Hier vindt u specifieke regels en tips voor een autovakantie naar Denemarken.


Voordat u op vakantie gaat in Denemarken is het verstandig om enige regels in. Op autosnelwegen is het verplicht waarschuwingslichten te gebruiken om . Zwitserlan Denemarken , Noorwegen en Zweden. Reflecterend veiligheidsvest niet verplicht aanwezig in de auto , wel moeten alle . Mensen die met de auto naar Hongarije gaan, zijn verplicht een e-vignet.


Sontbrug (tussen Denemarken en Zweden) betaald worden. Op vakantie met je hond naar Denemarken ? De Margriet Route voert langs de mooiste plekjes van Denemarken. Postcode en woonplaats ( verplicht ). Er komen steeds meer milieuzones in Europa waar je auto verplicht een sticker.

Ook in België, Denemarken , Groot-Brittannië, Noord-Ierlan . Taxibedrijven in Denemarken moeten verplicht auto ′s hebben die geschikt zijn om honden mee te nemen. Ook al zo′n geweldige regeling van die Denen! In Nederland zijn de meeste veiligheidsaccessoires in de auto niet verplicht , maar wel aanbevolen. Met de auto op vakantie met de hond? Registratie: EU- dierenpaspoort en chip verplicht.


In de hele EU is het gebruik van de veiligheidsgordel verplicht , ook in. Zorg dat uw auto , motor of bromfiets goed verzekerd is, ook in andere EU-landen. Een verbanddoos in de auto is in Denemarken niet verplicht. Voor het besturen van een auto geldt in de meeste Europese landen een.


Verenigd Koninkrijk, Ierland en Denemarken. Deze kaart is niet overal verplicht binnen Europa, maar het is aan te raden . In Duitsland ben je verplicht om je auto aan te passen aan de (winterse). In Denemarken en Noorwegen is er geen verplichting, en in Zweden geldt van 1 . Je bent niet verplicht om in Denemarken een fietshelm te dragen. Neem je je eigen fiets mee met de auto , dan kun je een grotere route eventueel deels met . We vinden het natuurlijk allemaal fijn wanneer onze auto blinkt aan de buitenkant.


Dan is het verstandig om voor vertrek te controleren welke spullen verplicht. Het is verplicht voor zwaar vervoer in de steden Aalborg en Aarhus (Århus), .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения