среда, 7 июня 2017 г.

Meervoud van milieu

Wanneer een woord eindigt op een klinker krijgt het meervoud -s erachter geplakt. Het Nederlandse woord milieu hebben we overgenomen uit het Frans. Wat is het meervoud van milieu , wij helpen je graag.


In dat milieu zou ik het niet volhouden, ik kan die mensen niet uitstaan! Veranderingen in het leefmilieu zijn altijd een belangrijke aanleiding voor evolutie geweest. In de standaardtaal zijn in het hele taalgebied kring ( meervoud kringen) en milieu ( meervoud milieus) gangbaar om groepen mensen te benoemen die met . Veel van deze woorden kunnen echter ook een meervoud op -en hebben,.


Samenstellingen met milieu worden als één woord gespel tenzij de klinkers botsen. We komen hierop nog terug, maar stellen nu vast dat een wetmatige relatie tussen milieu en schoolsucces mede kan verklaren waarom Pietje van de . Onderwijs en Sociaal Milieu , aangevuld met een theoretische beschouwing over de relatie sociaal milieu , socialisatie en schoolprestaties, . Meervoud van substantieven die op een lange klinker eindigen. De Raad voor Ruimtelijk, Milieu en Natuuronderzoek, het InnovatieNetwerk . Wat je zomaar van iemand krijgt ( meervoud ). Plaats die nadruk krijgt, regionale manier van spreken. Swalmen: Milieu - en Heemkunde Vereniging Swalmen.


Een groot aantal ontwikkelingen in het maatschappelijke milieu wordt in de literatuur gerelateerd aan veranderingen binnen de civil society, en elders is. Een Meervoud -medewerker noteerde een en ander. Denk maar aan het milieu , de ruimtelijke ordening. Ook de relatie met milieu en ecosystemen blijft hierbij nog onderbelicht. One medicine kan daarom als een voorloper van de One Health benadering worden . Druk dan op Antwoord controleren om je antwoorden te controleren.


Gebruik de Hints-knop om een extra . Voedsel weggooien is een verspilling in meervoud. Men heeft geen idee meer dat het enkelvoud museum in het meervoud musea wordt. Alleen binnen het universitaire milieu worden soms nog ouderwetse . Kom in actie en zorg samen met ons voor een duurzaam Nederland door ons te steunen met een gift. Informatie betreffende milieu in het gratis Engels woordenboek en encyclopedie. Hornis, Willemieke - Multiplicities - het ommeland in meervoud.


Schrijf de weekwoorden die in het enkelvoud staan in het meervoud op. Veilige schoolomgeving (verkeersvrij), autovrije voetpaden. Vertaal enkelvou geen meervoud of verkleinwoorden. Breken we momenteel met het landschappelijke verleden en is aanpassing van het land aan een moderne maatschappij onvermijdelijk?


Provinciaal Instituut voor Milieu -educatie. Die gassen zijn niet alleen slecht voor het milieu.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения