вторник, 16 января 2018 г.

H klinkers zonder facet

Een oppervlakte, zonder oneffenheden en zo vast als een huis en ook nog, bestand tegen zware belasting. Leverbaar in diktes van en 1mm. Standaard in pakketten voor machinaal straten. Wij kunnen op aanvraag andere kleuren leveren ( produceren), voor de mogelijkheden hiervan kunt u contact met ons opnemen.


Al onze H klinkers zijn in standaard te verkrijgen met facet, hetgeen wil. Wanneer u stenen zonder facet wilt gebruiken kunnen wij die apart voor u bestellen.

Afstandhouders gaan samen met het facet afsplinteren tegen. H -Profielsteen met of zonder facet. H - Profielklinker zonder facet grijs 8cm. Kijlstra betontegels 50x50xzwart ZVK zonder facet. Combineer H klinkers met halve H stenen en H eindstukken om een.


H profielstenen antraciet zonder facet. Deze fraaie H -vormige stenen grijpen in elkaar en zorgen zo samen voor een samenhangend geheel. Verkrijgbaar in verschillende kleuren met en zonder facet.

Wanneer je strakke sierbestrating zoekt zonder facet dan kun je hier je hart ophalen. Wij hebben bestrating zonder facet voor ieder budget. Excluton is producent van betonnen bestratingsproducten en levert een assortiment voor tuininrichting.


Producten als betontegels, natuursteen en tuintegels. Betonklinker zonder facet rood 20x10x8cm, prijs is per vierkante meter. Uiterst geschikt voor grote hoeveelheden.


Nero werd voorheen antraciet genoemd. Deze bestrating van Excluton wordt . Welkom bij Timmerman Sierbestrating. Wij zijn de specialisten in betontegels. Betontegels 50xgrijs zonder facet. Een facetrandje ook wel vellingrandje genoemd.


De tegels zijn voorzien van een facetrand (grindtegels komen zonder facet ). Voor elke klus het juiste product! U kunt kiezen tussen betontegels met en zonder facetrand. Met betontegels zonder facetrand ontstaat een strakker en moderner terras omdat deze tegels . Afbeeldingsresultaat voor betontegels 60xantraciet zonder facet gebakken klinkers terras.


Je kunt vaak beter een goede klinker met een toplaag hebben, dan een.

Bonte Klinkers zonder kleurkeuze 21x10. H -verbandsteen met deklaag en met of zonder facet. Strackstone Ecotop is een strakke bestrating uitgevoerd zonder facet , met kleurechte deklaag.


Het klinkerformaat wordt het meest toegepast in opritten en wegen. Waard BV hebben wij de bestrating aangelegd bij de Aldi en de Boni in Genemuiden. Hier is gebruik gemaakt van H klinkers zonder facet en betontegels. Enkele afmetingen zijn tevens beschikbaar zonder facet.


Ook voor H - verbandstenen en bijbehorende passtukken ben je bij ons aan het juiste adres. Betonproducten voor inrichting van de buitenruimte: sierbestrating, gevelstenen, betonstraatstenen, keramische tegels en toebehoren. Randafwerking: Strak, zonder facet.


Bij afname van deelverpakkingen . De stenen zijn in een vlakke uitrvoering (dus zonder facet ) toegepast waardoor winkelwagentjes eenvoudiger voort . H -profielklinkers zijn door hun formaat en dikte perfect voor bedrijventerreinen. BS Plaza Grijs 50x50x8cm ZF ( zonder facet ) - 1 . Hoogwaardige sierbestrating in diverse diktes en formaten, voorzien van een strakke geborstelde soft touch deklaag zonder facet , met afstandhouders, .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения