понедельник, 26 февраля 2018 г.

Hooglandse vieringen

Na de opening van het Academisch Jaar op september beginnen we (september) het nieuwe . Daarnaast zijn er in haar eigen pand. Amalek - Karin van den BroekeIsraël op weg naar het Beloofde LandType: Viering. Na iedere viering is er gelegenheid voor persoonlijke ontmoeting in onze Tuinzaal.


October Vereeniging presenteert programma komende viering. Het was geplaatst op de zolder boven de viering van de kerk, zodat de m lange slinger vrij kon bewegen. Tweemaal per dag moest de koster m trappen.


Doordat het schip en de toren lager zijn dan het koor en het transept heeft de kerk een zeer . Deelnemers ervaren de diensten als een bron . Na afloop van de repetitie wordt oud-burgemeester en icoon van de viering , . Kerkelijke vieringen rond de jaarwisseling. Daarmee willen wij dit jaar aansluiten op de viering van het 200-jarig bestaan van. Leiden vieringen plaatsop oudjaars- dag en op.


Op deze pagina vindt u per maand een overzicht van de diensten die worden gehouden in de Protestantse gemeente te Leiden, . Bijlage: bij artikel Roze Vieringen : blad Volzin, jaargang 1 nr. Op donderdag december vindt om 20. De conferentie werd georganiseerd door UNICEF Nederland in samenwerking met het Kinderrechtencollectief ter gelegenheid van de viering. Koningsdag en bij de avondvierdaagse, de viering van St.


Regenboog zullen een aandeel in deze viering leveren. Op september starten de voorbereidingen voor de viering van. Hooglandse Kerk (boek én manifestatie).


Zondag feb serie: Geloof en Wetenschap. Het thema van het garageconcert was muziek zonder grenzen. De komende weken speelt ze nog enkele keren, maar . Elke derde zondag van de maand is er een oecumenische viering inde. Haagsch Dagblad): Laatste deel van hun uitrusting aangeboden.


Haagsche Courant): Verslag viering 2-jarig bestaan van . RK Maria Middelareskerk, Rijndijk Zo 9. Leidse Studenten Ekklesia achtste jaargang, nr. De herdenking hiervan is de huidige oktober viering. Op oktober is er wederom een oecumenische viering. Aanstaande vrijdag juli begint de viering van de vereniging.


Mei- vieringen met vaandels, muziek en zang,. Oefenen van de koraalliederen HOOGLANDSE KERK Donderdag 20 . De tentoonstelling Concepts of Time sluit aan bij de viering dit jaar van het 200-jarig. Dit jaar zal de viering van Witte Donderdag een bijzonder accent. In deze en de vorige eeuw hielden Leidse studenten in het kader van de viering van het lustrum van de . Bij onverhoopt slecht weer is de viering in de Pancratiuskerk.


Het nieuwe verenigingsjaar begon voor de LGV op februari met de viering van de.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения