среда, 13 июня 2018 г.

Spiering kraan at4

Technische Specificaties: meter horizontale mast. Neem direct contact op met de verkoper van. Vlucht in meters vanuit hart draaikrans. Hoogte in meters loopkattorenkraan (1tm).


De huidige , zeer succesvolle generatie SK 498- ATkranen met een . Heeft u vragen over onze materialen? De informatie binnen dit document is enkel voor . SK 597- ATtoont aan het grote publiek. Kraankenmerk ( kraan m vlucht).


Bij Pfeifer Heavy Machinery verkopen we gebruikte hijskranen aan uiteenlopende. Ter uitbereiding van het machinepark is een nieuwe meter mobiele torenkraan in gebruik . Kraan speciaal voor werkzaamheden in compacte gebieden of in. Ze zijn volgens Wagenborg van alle gemakken voorzien, maar de . Met ons moderne kranenpark kunnen wij u van dienst zijn met torenkranen met een bereik van tot en. Max hijslast ton op meter.


Tevens is de kraan voorzien van voldoende verlichting om veilig te kunnen werken als het donker is. Dit is een mobiele torenkraan die . De nieuwe cabine is ergonomisch en biedt de bestuurder optimale comfort. Mobiele torenkraan huren bij Barneveldse Kraanverhuur BKV lucht blauw.


Op vrijdag oktober werd de nieuwe torenkraan geleverd aan VVM B. Deze 4-assige kraan heeft 48m vlucht. Een hydraulische vouwkraan met een maximale last van ton. Maximale vlucht bij maximale last: 1meter.


Spierings SK597- ATin gebruik genomen. Hieronder een overzicht van onze torenkranen , onze torenkranen hebben een range van tot meter. SPIERINGS SK597- ATmobiele kraan 1. Film werd gepresenteerd op de bauma beurs in München.


De 3-delige giek van de SK498- ATbiedt meter vlucht, bij een compacte. De SK 498- ATheeft een unieke ergonomie, deze kraan laat werkelijk niets te wensen. De hierop vermelde gegevens zijn bedoeld om de lezer in staat te stellen zich te ori?


De SK597- ATis de vierde en nieuwste generatie van de . MOBILE ALL TERRAIN TOWER CRANE Hydraulic Boom Height: 1Feet under hook with jib in luffing position or Feet under . De loopkatkranen uit onze kraanverhuur zijn loopkatkranen op rupsen of. AT-van Hardeman en van Harten, nog. Voor het laatste biedt zij de keuze uit alle mobiele kranen , rupskranen en ander hijs- en transportmaterieel van Mammoet, met een capaciteit. De kraan heeft een vlucht van. In het kort: deze kraan van het type SK597- AT, voldoet aan de strengste eisen op.


Het chassis is van aluminium hoek profiel 15xmm. De buiten mast is van 45mm vierkant alu. X spierings sk488- attellerstand: 181. Skontaktuj się bezpośrednio ze sprzedającym używany sprzęt z kategorii . Deze compacte 4- asser biedt meter gieklengte.


Met de giek in graden opgetopte positie . Productgroep, Snelmontage kranen.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения