четверг, 13 сентября 2018 г.

Babynamen 2016

Wat vind je bijvoorbeeld van Julian, Tess, Max en Liv? Staat jouw favoriete naam in deze . Ben je op zoek naar de perfecte babynaam voor je dochter? Ben jij op zoek naar een kindernaam en kun je wel wat inspiratie gebruiken?


Een babynaam uit de top kiezen heeft voor- en nadelen. Jullie hebben je kinderen weer allemaal een naam gegeven en wij gaan het daar aan de koffie-automaat weer .

Vorig jaar was Emma de meest populaire meisjesnaam. Benieuwd naar de rest van de lijst? En waar is Liam gebleven, de nummer van . De balans is opgemaakt, er is niks meer aan te veranderen. De Sociale Verzekeringsbank heeft het lijstje met de populairste jongens- en . De populairste kindernamen zijn Daan en Anna.


Het is alweer bijna half januari en dat betekent dat er ook weer onderzoek is . Het gaat om de Nederlandse meisjesnamen van.

Het jaar is weer om, en dat betekent tijd voor lijstjes. Wat zijn de populairste, grappigste en . Dat blijkt uit cijfers die het Sociale Verzekeringbank . Onder pasgeboren jongetjes was Daan in . In het noorden kozen ze iets anders. Er zijn tegenwoordig veel websites die kunnen helpen bij het kiezen van een babynaam. En met bijzonder bedoelen we dan vooral: uniek.


Maar hoewel de populairste voornaam in . Daan en Sophie zijn niet langer de populairste babynamen van Nederland. Hun plek is ingenomen door Liam en Emma. Op zoek naar inspiratie voor de naam én het geboortekaartje van je nieuwe kindje, check dan ons overzicht van populaire babynamen en de . Er zijn behoorlijk wat gekke, grappige of vreemde babynamen die toch nog verrassend vaak voor een kindje gekozen worden. De site heeft miljoen bezoeken geanalyseerd en . Opnieuw is vorig jaar een meerderheid van de pasgeboren jongens in de stad Adam genoemd.


Sara stootte Olivia van de eerste plek als . Als je Daan of Anna heet ben je zeker niet de enige, want het zijn de populairste namen van het afgelopen jaar. Voor jongens worden dat Bart, Lucas, Daan, Martijn en Jan, terwijl de meisjes vooral Femke . MADRID - Miley, Shakira, Rihanna, Arya en Daenerys zijn bij de ouders van nieuw geboren meisjes veel gekozen namen die geïnspireerd zijn .

Deze waren al een tikkeltje bijzonder op zijn zachtst gezeg maar volgens de . Bij de jongens staat Sem op nummer 1. Bloem gaat met Bentley naar het verjaardagsfeestje van War. Deze zin met drie opvallende kindernamen illustreert tot welke absurditeiten en . En voor die kleine ukjes moesten de ouders . Elk jaar wordt er bijgehouden welke namen het populairst zijn. Weet jij mooie traditionele of juist moderne Arabische baby namen ? Als je tenminste alle spellingsvarianten van die namen op . De meest populaire jongensnaam in . Geen grap: er zijn tenminste vijf baby Adorables en Emperors in deze wereld. Bekijk de meest populaire namen van . Uit onderzoek van de Volkskrant en de Universiteit van Amsterdam blijkt dat niet Emma en Liam, maar Sara en Luuk (en alle varianten daarop) . Welke namen geven ouders hun kinderen? Ieder jaar zijn er verschillende trends die erg populair zijn.


Babynamen koop je eenvoudig online bij bol. Nu ook beschikbaar voor gebruikers met iOS 8. Dahinter landen Sophie und Sophia sowie Alexander und Maximilian, wie die .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения