пятница, 11 января 2019 г.

Begeleide vakanties 2017

Zoek je een unieke reis naar de mooiste plekjes van de wereld mét begeleiding? Bekijk dan ons aanbod en ga deze zomer of winter op reis met Flow Reizen! Ieder mens heeft recht op vakantie en ontspanning naast de dagelijkse gang van zaken, . Maradijs vakanties zijn actief, sportief of creatief.


Specialisten voor begeleide reizen voor mensen met een verstandelijke beperking. SET-Reizen - het meest professioneel in begeleide vakanties.

Buitenhof Reizen organiseert begeleide (groeps)reizen en dagtochten voor. Autitravel organiseert begeleide vakanties voor (jong)volwassenen met autisme. Samen met anderen activiteiten ondernemen en genieten van een mooie vakantie-omgeving.


Stichting POLDERMAAT begeleide vakanties met SCHIK zet zich, . Wij organiseren kleinschalige begeleide vakanties en logeerweekenden voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking en voor mensen met . Volledig verzorgde vakanties voor ouderen in aangepaste accommodaties in. Een gezellige busjesreis, een leuke hotelvakantie of een verre vliegreis: het kan allemaal! Om het de vakantieganger zo goed mogelijk naar de zin te maken, .

De reizen gaan naar binnen- en buitenland. Bij ADIOS Reizen bent u aan het juiste adres voor o. ADIOS Reizen is de specialist op het gebied van vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Alle vakanties zijn in Nederlan rondom het wonderschone . Vind uw ideale vakantie in een breed aanbod van reizen en accommodaties. Alle reisorganisaties zijn lid van de NBAV waardoor kwaliteit is gegarandeerd.


Onvergetelijke vakanties in binnen- en buitenland voor (jong)volwassenen met een verstandelijke. Onze zorgvakanties zijn begeleide vakanties voor mensen die in het dagelijks leven . Vakanties voor ouderen die nét niet meer zelfstandig op vakantie kunnen. Al jaar begeleide kwaliteitsvakanties.


Deelnemen aan een begeleide wandel- of fietsvakantie betekent kiezen om er even tussenuit te zijn. Weg van de dagdagelijkse beslommeringen, rustig en . TOFfe start 56ste seizoen TOF Vakanties. Heb je een vraag over een begeleide reis of over het boeken van een begeleide reis?


MundoRado Reizen is specialist in aangepaste vakanties. Nationaal Ouderenfonds organiseert begeleide vakanties voor ouderen. Om de persoonlijke begeleiding of zorg vanuit het begeleidersteam gericht te kunnen bieden aan onze deelnemers, is het vakantieaanbod van onze begeleide.

Allegoeds Vakanties organiseert aangepaste vakanties voor ouderen. Ze vinden plaats in Nederland en het gaat om vakanties met zorg. Carias Zorg op Zee verzorgt begeleide cruises voor mensen met een mobiliteitsbeperking of . Soms is op vakantie gaan om fysieke, financiële of andere reden niet evident. Vakantievreugd organiseert begeleide reizen voor mensen met een verstandelijke beperking.


Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor een vakantie zonder zorgen. Schiphol aankomen na hun begeleide vakantie op Ibiza. Begeleide of individuele vakanties op maat.


Costa is de beste vakantiebestemming! De vakanties voor jongeren met een licht tot matig mentale handicap aan zee zijn opgedeeld in jongerenvakanties (tot jaar) en vakanties. Films gemaakt tijdens de vakanties Onderweg Reizen heeft als doel kleinschalig begeleide vakanties aan te bieden die gezellig en betaalbaar zijn. Het reisaanbod van Samana omvat vakanties en uitstappen die aangepast zijn aan de noden en wensen van mensen met een chronische ziekte en . Tiptop is een nieuwe organisatie, die zich . Zin om een nieuwe bestemming te verkennen of een unieke ervaring te beleven zonder dat je je zorgen hoeft te maken . Reizen door drie landen, een terrasje pakken in een pittoresk plaatsje of je ogen uitkijken in een indrukwekkende stad. Als stichting Vakanties weten we dat er een grote vraag is naar begeleide vakanties voor mensen met een beperking, in een christelijke levenssfeer.


Steeds meer alleenstaande mannen en vrouwen maar ook gezinnen kiezen hiervoor. De begeleide vakanties van het Epilepsiefonds vragen lichamelijk en geestelijk veel van je. We verblijven telkens in unieke hostels, en hotelletjes met een comfortabel be waar bedlinnen en op enkele plaatsen ook handdoeken voorhanden zijn.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения