среда, 25 февраля 2015 г.

Schaarlift tafel

Heftafels koop je eenvoudig bij Manutan. Snelle levering en minimaal jaar garantie. Raadpleeg onze specialisten voor persoonlijk advies.


Voor grotere hefhoogte in combinatie met een kort platform is het toepassen van een verticale schaarlift de ideale oplossing. Een overzicht heftafels, laagbouw heftafels en verticale en horizontale schaarliften.

De heftafel, ook wel hefplateau, hefplatform of goederenheffer genoem is er in verschillende uitvoeringen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de 9 . Ergonomische heftafel, ideaal voor de afdelingen die palletiseren of verpakken. De hydraulische groep is apart en met de tafel verbonden via een slang van 3 . Op zoek naar een goede verrijdbare heftafel? Bij Jungheinrich PROFISHOP vindt u voor elke behoefte de juiste mobiele heftafel.


Hymo Nederland is ruim jaar producent en leverancier van kwalitatieve heftafels. Een heftafel is als standaard of maatwerk te leveren.

Stabiele verrijdbare schaarlift tafel met wielen waarvan zwenkbaar en geremd. De onderdelen voor het voltooien van de montage worden bij de tafel bijgeleverd. Alles wat met een elektrische heftafel moet worden geheven, kan zonder . Voor informatie om een tweedehands ton elektrische schaarheftafel of 2e hands ton hydraulische . Scharen van grotere tafels worden, ter verbetering van de stabiliteit, gemaakt uit vierkante buis.


Corrosie wordt geweerd door de scharen aan beide uiteinden af. De heftafel is een betrouwbare liftoplossing voor uiteenlopende situaties. Zo worden schaarliften ingezet bij productielijnen of om ergonomische werksituaties te . Onze tafels zijn voorzien van elektromotoren met slechts 1. De meest verkochte modellen met een kW motor hebben . Voor deze toebehoren komen alle tafels in het gamma in aanmerking.


Intraboss aan het juiste adres ook andere hefmiddelen zijn onderdeel van ons leveringsprogramma. Hydraulisch (Voetbediening) en Pneumatisch (aansluitbaar aan compressor) bedienbaar. Verrijdbare hydraulische heftafel online kopen in de webshop Datona. Zware hefcilinder met een capaciteit tot 5kg. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen.


De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens.

Deze schaarlift is verrijdbaar en heeft een hefkracht van max 5kg. Excellent Liften levert heftafels voor verschillende branches en toepassingen. Veiligheidspennen om de tafel op verschillende hoogten te blokkeren, om zo het risico op onvrijwillig dalen te beletten.


Zeer degelijke heftafel voor professioneel gebruik. Een tafel welke in elke gewenste maat is te verkrijgen zodat voor elke toepassing . Wij bieden u standaard- en speciale heftafels voor alle branches aan. Door het uitrusten van een tafel met een aantal scharen verticaal op elkaar gemonteer krijgt de gebruiker toegang tot een hoger bereik in vergelijking met wat . Meer dan 2gebruikte heftafels hebben wij in voorraad. Ook voor een nieuwe heftafel kunt u bij ons terecht! Sluys Machines BV Oud Beijerlan voor schaarheftafels, autoliften.


Sluys machines Oud Beijerland fabriceert:, autoliften, heftafel, schaartafel, . Gebruikershandeling en gebruiksaanwijzing Introductie Met de juiste verzorging van deze tafel zou u er jaren plezier . Schaarlift tafel model Capaciteit: 5Kg. ToolMania is dé specialist voor hefbruggen, bandenmachines, werkplaatsinrichting en gereedschap. Eigenlijk kan een heftafel in elke branche toegepast worden. Of u nu werkzaam bent in de autobranche, .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения