пятница, 8 мая 2015 г.

Peter in het italiaans

Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Vertaling voor Peter ( Italiaans ). Hieronder vind je de vertalingen van het woord Peter in de meest populaire talen. Klik op een van de vertalingen om vertalingen. Gratis 37-talig vertaalwoordenboek.


Zoek woord Péter Lékó heeft resultaten.

Wie op zoek is naar een fraaie Italiaanse klassieke auto, hoeft daarvoor echt de grens niet over. Maar als u op Marktplaats of bij een van de vele . Zoals de meeste taalgidsen is ook deze gericht op de praktijk. Geen grammatica dus, maar kant en klare zinnen met de Italiaanse vertaling ervan en, voor de . Andere Italiaans -Amerikaanse buurten in New York zijn Little Italy in de. De Italiaanse hoop in bange wielerdagen luistert naar de naam.


Vroeger vergeleek ik hem met Peter Sagan, maar dat doe ik niet meer . Studieprogramma master tolken: Engels- Italiaans.

Master in het tolken: Engels- Italiaans. Deze week weer heerlijk Italiaans eten, bereid door Chef Peter Selie. Verschillende gerechten uit de Italiaanse keuken, ook voor vegetariers.


Toen Peter Vanaken in het Italiaanse Sorento in het zwembad wilde duiken, kreeg hij van de badmeester te horen dat hij er zonder badmuts . Wijnwinkel Sprezzatura is uw beste bron voor Italiaanse wijn. We halen al meer dan jaar de beste wijnen van heel Italië naar Nederland. Met een sterke Italiaanse vertaling kom je goed voor de dag in Italië.


Laat je tekst naar het Italiaans vertalen door onze native speakers. Stel Peter V een vraag over Intermezzo Italiaans Restaurant. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die . View Xavery, Gerard JosephHET NIEUW GEOPEND ITALIAANS TONEEL.


Frans, Italiaans en Engels in Burssel. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige hiervan liggen in de buurt van Sankt Peter -Ording. We laten resultaten in omliggende steden zien. Er stonden zes Nederlanders aan de start van het toernooi over holes in Zuid- Italië. Voor de ogen van gerechtsdeurwaarder Peter Van Landeghem is.


Den Bosch voor één dagje net Italiaans Verona. Kon de Opera op de Parade goed volgen.

Er wordt geoefend om eenvoudige vragen te kunnen beantwoorden in het Italiaans. Zou je ook graag een mondje Italiaans spreken? Nu ook duidelijkheid voor Spaans en Italiaans buitenverblijf.


Heeft u een buitenverblijf in het buitenland dat u niet verhuurt, dan. Voor wie niet van “standaard” brillen houdt en een echte eyecatcher wil is er: Timódi, handgemaakt Italiaans design. Ook mooi en zeker niet gewoontjes.


Seniorama - vrijdag van tot 16. Wij verzorgen de catering van een heerlijk Italiaans buffet in Amsterdam, Amstelveen en Waterland met duurzame producten. Nicola Robinson, François-Xavier Rouxel, Marta Silva Mendes, Peter van den . De Russische voornaam Dmitrij wordt soms (in het Italiaans ) vertaald als . Peter wilde iets voor zichzelf beginnen en had een passie voor de Italiaanse keuken. Zo kwam hij op het idee om puntoPASTA te beginnen.


Den Haag - Vanavond heeft er brand gewoed in Italiaans restaurant 'Donato' op de Bezuidenhoutseweg. De brand is uitgebroken rond kwart . Nederlandse voornaam en een Russisch patroniePeter Iljitsch).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения