пятница, 13 ноября 2015 г.

Wat betekent de naam pieter

Pieter werd vroeger vaak afgekort tot Piet. De naam gaat terug op het Griekse woord petros, dat rots betekent , en staat symbool voor vastheid. De naam komt vaak voor in het Nederlandstalige gebied en wordt soms ook gebruikt als afkorting van de voornaam Pieter. In het Engels wordt de naam Peter soms verkort tot Pete.


Pe(e)ter, met de betekenis zoon van Pe(e)ter zijn de achternamen Peters en Peeters. Extra info: Waar wordt het gebruikt?

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Pieter. Wie op zoek is naar een naam voor de baby, komt in de. Hieronder vind je alle informatie over de baby naam Pieter. Onderzoek naar voornamen richt zich behalve op de. Bekijk de namen van België en Vlaanderen.


Ze hebben het gevoel dat die betekenis iets over hen zegt. De Friesche namen hebben dan ook, sedert de 16e eeuw, veelvuldig de. De betekenis van deze van oorsprong Griekse jongensnaam is best verrassen.

De tijd waarin de naamgeving gedomineerd werd door Germaanse namen. Voor je eerste kind doe je veel moeite de perfecte naam te vinden. Aurora hebben gekregen, wat gouden dageraad betekent. Wat betekent de naam Mensonides? Naar hun oorspronkelijke betekenis zijn familienamen in verschillende.


Ook bij meisjes neemt in het algemeen de interesse voor de wat oudere namen af. Mieke, Ria en Toos worden steeds minder gekozen voor . Een persoonsnaam bestaat in essentie uit twee basiselementen: de. Deze aanvullende naamonderdelen zullen hier gemakshalve worden.


De vraag wat betekent de naam Geusebroeck zal bij veel Geusebroeken wel. Men zal aan de naam Zeldenrijk een geheel onjuiste betekenis toekennen,. Ghana, zegt je naam heel wat meer. Design laat je in dit overzicht alle hippe jongensnamen zien die de afgelopen jaren op onze kaartjes hebben gestaan. Klik hier voor Latijnse en Griekse plantennamen.


Wie weet wat de naam Barnhoorn betekent of waar het vanafgeleid is? Familienaaherkomst en betekenis. Onze familienaam is meer dan zeven eeuwen oud. De familienamen Maljaars en Maljers.

Deze namen duiden de naam van het beroep aan wat men uitoefende. De naam Holland komt in de betekenis van waterloop overeen met het land waar. Ontdek de verspreiding hiervan en vind zo uw voorouders. Toegevoegd na minuten: Normale namen dus, wat normale mensen hun kind als naam geven.


Toch zijn er ook wel wat elementen van af te leiden, die gelden voor de Germanen in. Zijn naam is van indo-europese afkomst en betekent de woedende, de razende. Welke taal is dat en wat is de betekenis ? Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat ik een naam voor mijn stukje internet wilde die persoonlijk was, tijdloos was én betekenis had. Hallo Leienaar, weet jij wat jouw achternaam betekent ? Leidse familienamen en de betekenis ervan. Piet heeft een fantastisch boek geschreven over 30.


De oorsprong van de naam Diepraam ligt in een gebied dat nu tot Duitsland. Over het ontstaan en de betekenis van de naam. De belangstelling voor de betekenis van de eigen familienaam is groot.


In Nederland is het verplicht je boot een naam te. Ik vind de naam “Amaury” een mooie naam voor de boor omdat de betekenis “ machtig in de. Dit blijkt uit de levensloop van ds. Over de oorspronkelijke betekenis van de naam valt te noteren dat de eerste .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения