четверг, 26 ноября 2015 г.

Traumaheli heteren

Brandweer Met Grote Spoed - Gm-Inci-Hulpverlening Voertuig Letsel - A 074107300741074139. Heteren , ARe hectometerpaal: 156. De melding werd om 18:via het P20netwerk verzonden.


De traumaheli kreeg assistentie van. Alle alarmeringen realtime en overzichtelijk beschikbaar. Het Mobiel Medisch Team van Volkel is woensdagmiddag rond 13:uur opgeroepen voor een . Video: Justin Soerink Dennis Groeneveld. RENKUM - Bij een ongeval op de Ater hoogte van Renkum is een traumahelikopter ingezet.


BABBERICH – Zondagochtend zijn de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter en de brandweer, opgeroepen voor een ongeval op de Aerdtseweg in . P20monitor site met een realtime overzicht van alarmeringen van brandweer, ambulance, traumahelicopter , kustwachtcentrum en . Bekijk live alarmeringen van politie, brandweer en ambulance uit de gemeente Arnhem op 112Arnhem. De dieren stonden op een stuk land dat door het hoogwater in Nederrijn was ondergelopen, zo meldt . Overigens was er ook een traumaheli ter plekke, evenals politie en brandweer. Eerder sprong al een Porsche Macan over een slootje bij . Iets voor zessen is donderdagavond een traumaheli geland in het Lindepark in het centrum van Oisterwijk.


Traumaheli twee keer in korte tijd naar Veenendaal. Er kwam een ambulance en ook een traumaheli ter plaatse.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения