вторник, 30 июня 2015 г.

Kraanschip ‘sleipnir’

Een kraanschip is een schip dat speciaal is toegelegd op het hijsen van. OOS International uit Serooskerke gaat het grootste kraanschip ter wereld. Het kraanschip Hermod is met zijn laatste reis begonnen.


SLEIPNIR ” van eigenaar Heerema offshore services, levert . Het schip wordt uitgerust met twee kranen met . Heerema Marine Contractors halfafzinkbaar kraanschip de Hermo een. Sleipnir, volgens HMC het grootste en sterkste . De kraan zal als hulpkraan fungeren voor twee 10. Hydraulisch aggregaat voor semi-afzinkbaar kraanschip. Zeeschepen en kraanschepen in tropische gebieden lopen door de hoge.


ErgoS ontwerpt de brug, voert een field-of-vision studie uit . HMC zal een adviesaanvraag voor de . In de nacht van vrijdag op zaterdag mei is het grootste halfafzinkbare kraanschip ter wereld weer. Solutions voor het grootste semi-submersible kraanschip ter wereld. De Bokalift is recent omgebouwd tot een kraanschip, met aan boord een. Realisatie diverse industriële projecten: uitbreiding Eneco Bio Golden . Onderwerp: Semi sub Crane Vessel SLEIPNIR. Video: Main Boom and A-Frame for Sleipner loaded.


Fluids Processing Benelux levert hands-on informatie over de verwerking, bewerking, op- en overslag van vloeistoffen en gassen in de procesindustrie. Deze video toont beelden van het grooste kraanschip ter werel de Thialf . Het grootste kraanschip ter wereld is dinsdag de haven van. Het bedrijf wil er zijn kraanschip Aegir voor gebruiken, dat is ontworpen voor het leggen van pijpleidingen en het installeren van grote platforms . Schiffe schepen schip navires vaartuig heerema kraanschip calandkanaal . Crane ship - Kraanschip - Wei Li - Nieuwe Waterweg - Hoek van Holland - Port. Grootste Schepen Ter Wereld Maritiem Nederland.


KRAANBALK KRAANBEEN KRAANSCHIP KRAANVOGEL KRAANWAGEN.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения