вторник, 23 июня 2015 г.

Reizen voor personen met een beperking

Georganiseerde reizen voor mensen met een beperking. Onze vakanties bieden ongekende mogelijkheden voor personen met een fysieke beperking. U optimaal laten genieten, dat is onze zorg. Via deze weg kwam ze geregeld in contact met personen met een beperking.


Met een functiebeperking onbezorgd op vakantie!

Vind uw ideale vakantie in een breed aanbod van reizen en accommodaties. Alle reisorganisaties zijn lid van . Begeleide reizen in Indonesië voor mensen met een lichamelijke beperking , met focus op Yogyakarta, Bali en Sulawesi. Duiktochten en lokale mensen met een . Voor mensen met een fysieke of mentale beperking is op vakantie gaan geen sinecure. Slechts weinig reisorganisaties bieden aangepaste reizen aan.


Een beperking hebben en op vakantie gaan is bij veel reisorganisaties niet mogelijk.

De combinatie “een beperking hebben” en “een verre reis maken” is voor . ADIOS Reizen is de specialist op het gebied van vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. WeTravelbiedt bijzondere reisformules aan voor mensen met een tijdelijke of permanente fysieke beperking. Een fysieke beperking betekent niet dat reizen er.


Aangepaste reizen en vakanties voor mantelzorgers en mensen met een fysieke beperking. Een overzicht van reisorganisaties die reizen aanbieden voor mensen met een beperking naar Europese landen. Enkele voorbeelden: MundoRado Reizen : . VZW Cerevam is een centrum voor recreatie- en vakantiebevordering bij personen met een handicap. Wij richten reizen en vakanties in voor licht, matig en . Flow Reizen organiseert speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking vakanties over de hele wereld.


Bekijk ons spectaculaire aanbod online! U bepaalt wanneer u wilt reizen , met hoeveel personen en hoelang u op vakantie . Bij VFG kan je elk jaar opnieuw terecht voor tal van reizen en kampen. Hieronder vind je alle komende reizen en kampen. VFG, Vereniging Personen met een Handicap -partner van de Socialistische Mutualiteiten- zet zich in voor .

Welkom op de site van Dolfijn Vakanties. Dolfijn organiseert vakantiereizen voor mensen met een licht verstandelijke beperking vanaf jaar. Vakanties voor chronisch zieken, personen met een handicap en hun mantelzorgers. Vakanties en reizen voor mensen met een handicap, wij verzamelen voor u aangepaste vakanties. Stichting Het Buitenhof is de grootste reisorganisatie voor mensen met een beperking.


Wij organiseren begeleide groepsreizen en individuele reizen op maat . Duurzaam reizen mogelijk maken voor zoveel mogelijk jongeren. Gehandicapten) is een actieve vereniging voor en door personen met een handicap. ADIOS Reizen organiseert begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn vakantiemogelijkheden in binnen- en buitenland voor . Wij vinden het belangrijk dat onze parken toegankelijk zijn voor personen met een.


Mensen met een beperking een leuke vakantie bezorgen. REIZEN OP MAAT MET TRACKS TRAVEL. België België, 5-daagse kerstreis naar Brussel. Ondanks dat de wet gelijke behandeling op grond van handicap of chronische ziekte garandeert dat personen met een handicap ook bij reizen. Nederlandse reizen voor mensen met een beperking.


Een unieke reisorganisatie speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking , LeonReizen ! Door onze jaar ervaring weten we hoe wij voor onze. SET- Reizen organiseert begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze professionele zorgverleners en . Voeg tot vakanties toe aan je favorieten.


Zonder grenzen, mensen met een beperking nemen het woord. Het reisgezelschap varieert van tot 1personen.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения