вторник, 18 августа 2015 г.

Begeleide vakanties 2018

Kompas Reizen is het vertrouwde adres voor begeleide dagtochten en (groeps) reizen in binnen- en buitenland voor mensen met een verstandelijke beperking, . Onderweg Reizen - - Algemene voorwaarden - Garantieregeling. De begeleide vakanties van Flow Reizen worden met zorg en persoonlijke. De voordelen van een begeleide vakantie van Flow reizen. Bent u op zoek naar begeleide vakanties ? Bij ADIOS Reizen bent u aan het juiste adres voor o.

Professionele begeleide vakanties en . Wij organiseren begeleide groepsreizen en individuele reizen op maat . SET-Reizen - het meest professioneel in begeleide vakanties. Specialisten voor begeleide reizen voor mensen met een verstandelijke beperking. Een unieke reisorganisatie speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking, LeonReizen!


Door onze jarenlange ervaring weten we hoe wij voor onze . Samen met anderen activiteiten ondernemen en genieten van een mooie vakantie-omgeving. De reizen gaan naar binnen- en buitenland.

Stichting POLDERMAAT begeleide vakanties met SCHIK zet zich, . Buitenhof Reizen organiseert begeleide (groeps) reizen en dagtochten voor. Scroll naar beneden en ontdek nu het volledige aanbod begeleide reizen. Vakanties voor mensen met een beperking.


Al jaar begeleide kwaliteitsvakanties. LibraSol - begeleide vakanties en reizen voor mensen met psychische klachten of een GGZ-achtergrond. Alle vakanties zijn in Nederlan rondom het wonderschone . Met MM Reizen krijg jij de vakantie die je verdient! Leon Reizen organiseert begeleide vakanties in binnen- en buitenlan weekendtrips en dagtochten voor mensen met een verstandelijke beperking.


Onze zorgvakanties zijn begeleide vakanties voor mensen die in het dagelijks leven . MundoRado Reizen is specialist in aangepaste vakanties. Maradijs vakanties zijn actief, sportief of creatief. Veiligheidstips tijdens warm weer.


Er zijn verschillende begeleide vakanties : Kinderen . Georganiseerde reizen voor mensen met een beperking. Misschien lijken de mogelijkheden beperkt, maar de begeleide reizen van Zorgtours. Deze door ons georganiseerde en begeleide vakanties zijn door onze.


Onze gepassioneerde experts garanderen u een droomvakantie zonder zorgen.

De Kei organiseert begeleide vakanties in kleine groepjes voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Een enorm gezinsvriendelijke no nonsense speel- en vakantieomgeving met. Kiezen voor een begeleide groepsreis is kiezen voor een . Nationaal Ouderenfonds organiseert begeleide vakanties voor ouderen.


De vakanties duren gemiddeld een week en kunnen vanaf medio september geboekt. Het Epilepsiefonds organiseert aangepaste en begeleide vakantiereizen voor mensen met epilepsie. Prisma heeft afgelopen jaren vakanties aangeboden in binnen- en buitenlan. Soms is op vakantie gaan om fysieke, financiële of andere reden niet evident. AutiTravel biedt begeleide vakanties voor (jong)volwassenen van jaar en ouder . Ouderen willen vaak gewoon nog op vakantie, maar vinden het moeilijk om zelf.


Carias Zorg op Zee verzorgt begeleide cruises voor mensen met een mobiliteitsbeperking of . Begeleide reizen naar ieders smaak. Al heel wat reizen zijn definitief gekend en boekbaar. Het reisaanbod van Samana omvat vakanties en uitstappen die aangepast zijn aan de noden en wensen van mensen met een chronische ziekte en . Anders Reizen organiseert wandelreizen, actieve cultuurreizen en actieve. Bij ons kan je kiezen voor een begeleide groepsreis van Missie Formidabel en .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения