вторник, 25 августа 2015 г.

Kantelcontainer

Wilt u een kantelcontainer kopen? Sterke en robuuste kantelcontainers vindt u bij Indapp. Bekijk hier ons uitgebreide aanbod kantelcontainers en profiteer! TKB kantelcontainer : topkwaliteit met geleidelijk werkend kantelsysteem. Valt na legen veilig terug in de vergrendeling.


Zoekt u voor uw werkzaamheden een kantelcontainer voor heftrucks of met wielen?

Ons assortiment biedt kiepcontainers aan in diverse uitvoeringen. Welke kantelbak kopen voor heftruck? Bekijk kiepbakken met vorkkokers en kiepcontainers met wielen.


Kantelcontainers om grof bedrijfsafval te verplaatsen. Gering uitstorthoogte verlies□ Plaatdikte bak 4. De kantelcontainer met vorkpockets is ideaal voor het aan kant houden van uw werkplaats. Is de container vol, dan stort u deze eenvoudig leeg in een grote . Bij industrieel en zwaar afval biedt een kiep- of kantelcontainer uitkomst.


Met de lepels van de heftruck tilt u de kiepbak op.

De Coenders kantelcontainers zijn uitermate geschikt voor het transporteren van allerlei soorten stortgoederen. De duurzaam verzinkte bak bestaat uit . Uw goederen- en afvalstroom de baas ! Met de kantelcontainers van Van Vliet kunt u eenvoudig uw afval scheiden en afvoeren. Producten uit de categorie Grote kantelcontainer.


Afhaling mogelijk in onze magazijn. Levering in België en Nederland Klantenservice bereikbaar alle werkdagen . De meest gangbare kantelcontainer CCKBH en het geleidelijk werkend kantelsysteem. Al onze kantelcontainers hebben een robuuste en veilige constructie. Let op: Ophaaldag, donderdag juni tussen 09: en 16:uur. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!


Deze in Europa geproduceerde kiepbak is gepoedercoat en biedt de maximale veiligheid en levensduur. De kiepbak beschikt over een automatisch . Deze kantelcontainer – zelfkieper is ontworpen om te worden bediend met een heftruck. Dit gebeurt vanuit de stuurcabine. De mechanische kantelcontainer is geschikt voor het transporten en afvoeren van (afval) producten. Gespoten in een sterke 2-componenten lak.


Ook leverbaar met een zuurbe- stendige epoxycoating.

Tevens kan de container in bedrijfkleur (Ral) geleverd. Nieuwe mechanische kantelcontainer voor het afvoeren van afvalproducten. In complete nieuwstaat verkrijgbaar bij Van der Spek Heftrucks. De naadloze KKC kantelcontainer van kunststof, speciaal voor de levensmiddelen- en chemische industrie.


Robuust, dubbelwandig, laag eigen gewicht. De kraancontainer met hijs- kipsysteem doormiddel van oog, geeft de kraanmachinist de . De Indapp LKB van tot kubieke meter is een lage kantelcontainer , die werkt bij geringe belading of bij niet homogene gewichtsverdeling. Qmac kantelcontainer op wielen Specificaties: - Kiepbak kantelcontainer 2ltr met loop wielen. Voor 11:uur bestel binnen 48u geleverd.


Vervaardigd van vormstabiele, corrosievrije polyethyleen. Vloeistofdicht en geschikt voor levensmiddelen. Van vari-vork tot wegende vork en van schepbak tot kantelcontainer voorbeelden van handig heftruck voorzetapparatuur.


De container wordt discreet in de. Rendac-ophaalwagen geleegd (zie foto). Oosterlaken is blij met de kantelcontainer : “Mijn bedrijf ligt aan een . INDAPP - INDAPP kantelcontainer Model: IKK vork heftruck.


De bestuurder van deze heftruck laat zich niet van de wijs brengen door een paar paaltjes op de weg in.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения