пятница, 20 мая 2016 г.

Besluiten provincie friesland

Archief stemmingen moties, amendementen en . Zoekt u een besluit van voor deze datum? Extra investeringen in Friese verkeersveiligheid en economie. GS is het dagelijks bestuur van de provincie. Artikel Begripsbepalingen in dit besluit wordt verstaan onder: a.

Adviescommissie POP3: adviescommissie POPdie is ingesteld door . Ook is dit verhaal en reacties daarop veelvuldig in de Friese media te lezen en te horen . Het officiële twitteraccount van de provincie Fryslân. De provincie wil onderzoek laten doen naar windenergie op en nabij de . Minder bezwaren tegen besluiten provincie. Een windpark van 3MegaWatt in het IJsselmeer, een park van MegaWatt bij de kop van de Afsluitdijk en twee reservelocaties bij . Fryslân en de Friese Milieu Federatie doen provincie Fryslân het aanbod de. Besluit : Overlaten aan individuele .

De Raad van State heeft in een uitspraak het goedkeuringsbesluit. Wet ruimtelijke ordening en artikel 6. Aanwijzing ingrepen in populaties ingevolge art. Grietenijen zullen worden voortgezet. Het mandaat betreft alle besluiten in de keten van besluitvorming (zoals verlenen , weigeren, bevoorschotten en vaststellen), met uitzondering . Subsidieregeling erfafspoeling provincie.


Na de fusie verkrijgen partijen een sterke inkooppositie in de provincie Friesland. Provincies hebben hun instemming kenbaar gemaakt. Friesland ( AJF), de Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) en . Onder bepaalde voorwaarden hebben consumenten belang . Ten einde nu, deze vier stemmen, tot één algemeen besluit van het geheel lichaam der Hooge . Deze aandeelhouders (Noord Friese gemeenten) zullen eind januari . Het reglement is gepubliceerd en in werking getreden.


Beoordelen van uw aanvraag en besluit. Het kabinet zal op korte termijn een besluit nemen over deze voordracht. Het onderhavige onteigeningsbesluit is nodig voor de uitvoering van genoemd tracébesluit.

BESLUITEN : vast te stellen de navolgende: Verordening betreffende de zorg voor de archiefbescheiden van de provinciale organen. ROC Friese Poort, een belangrijk huurder in het beoogde stadion, wil vóór juli . Het nemen van besluiten en het vaststellen van beleid daarentegen is en blijft de. Betreft : Wijziging veehouderij Locatie: Burgwerd De aanvraag, het besluit en de . Groningen te verlenen subsidies tijdig te betalen, conform besluiten van het . Fryslân, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door. Komt in deze tweede vergadering opnieuw geen besluit tot stand wegens het staken van.


Het besluit is genomen naar aanleiding van statenvragen. Met dit beleid wil de provincie het gebruik van de Friese taal bevorderen. Raadslid Sijtsma stelt namens de FNP enkele vragen over de Stichting Urgente. De FNP wordt geantwoord conform . Voor onteigening is een besluit nodig, zoals een bestemmingsplan.


In de provincie Fryslân hebben de gemeenten, waaronder onze gemeente, beleid vastgesteld over het omgaan met grondstromen. Officiële website van de provincie Utrecht met informatie over onder meer politiek en belei wegenprojecten, wegwerkzaamheden, ruimtelijke ontwikkeling, . Degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken kan tegen dit besluit. Gedurende dit besluitvormingsproces bereiden de zeven gemeenten de fusies . Beide Colleges besluiten : in te stemmen met de voordrachten van de heren Van der Gaast en.


Commissaris van de Koning in de provincie Fryslân. Verzoekers hebben tegen dit besluit een bezwaarschrift ingediend. Namens de provincie Fryslân zijn J.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения