среда, 18 мая 2016 г.

Hoogwerker 20 meter

Het meter model van Hinowa is een ideale hoogwerker voor werken op grote hoogte. De maximale werkhoogte van meter met een hefvermogen van 230 . Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux. Huur bij Euro Rent een hoogwerker op vrachtwagen met knikarm.


Zeer gevarieerd aanbod aan te huren telescoophoogwerkers. Telescoophoogwerkers diesel Contact opnemen met HWS.

Zowel 4-wiel- als rupsaandrijving. Knikarmhoogwerkers zijn hoogwerkers met een opvouwbare hoogwerkarm. Nifty-lift SD2Articulated 4x4xDiesel Boom WorkLift 21. Knikhoogwerker Meter Elektrisch.


Breedte: meter Platformcapaciteit: 2kg. Knikgiekhoogwerkers Spinhoogwerker. PER WEEK1-weken PER WEEKna weken. Zoek jij naar tweedehands bouwmachines hoogwerkers en Bouwliften?

Wie professionele resultaten wil boeken, kan bij Nemaco Verhuur professioneel gereedschap huren. Deze telescoophoogwerker 3 meter is zeer geschikt . Een hachelijk moment voor vier gevelinspecteurs in Veenendaal. Door een hydraulische storing kwamen de mannen op meter hoogte vast . Van tot en met meter werkhoogte. De grote reikwijdte en werkhoogte(s) in combinatie met snelheid en stabiliteit, maken dit type hoogwerker uitermate . We leveren autohoogwerkers met een werkhoogte van tot meter. Het fijne aan een autohoogwerker is, dat je de hoogwerker zelf mag vervoeren.


Hoogwerker Knikarm meter werkhoogte op RUPSEN ! Deze gecombineerde hoogwerker en laagwerker heeft bijzondere eigenschappen, doch is na . Eenvoudig en voordelig huren bij Dekker Verhuur. Groot assortiment hoogwerkers in de . Access Equipment is de specialist in de verhuur van hoogwerkers. U wilt een autohoogwerker huren ? Kniktelescoop hoogwerker , hybride, werkhoogte ,meter.


Deze hoogwerker op vrachtwagen maakt werken op hoog niveau mogelijk. Met een reikwijdte van bijna meter , een werkhoogte van meter en een .

Tevens zijn wij importeur van SUP (spin- hoogwerkers ) en DINO Lift. Ook de vrije hoogte van meter en diverse halkranen vergemakkelijken het werk voor . CMC is een Italiaanse fabrikant van hoogwerkers met een werkhoogte van tot. Diverse hoogwerkers te huur, de meesten geschikt voor onverhard terrein.


U huurt bij ons al een hoogwerker voor € 9per dag (exclusief btw). De verzekering is hierbij inbegrepen, u heeft wel een. Aanhanghoogwerker mtr werkhoogte accu.


BeWeRent voor verhuur van breed assortiment hoogwerkers. Nieuwe spinhoogwerker meter werkhoogte. De hoogwerker is slechts meter bree hetgeen de machine geschikt maakt voor werken in kleine ruimtes. TB47J heeft een hefvermogen van 2kilo en een maximale werkhoogte van maar liefst 1 meter. Altijd makkelijk een hoogwerker met meter zijdelings bereik!


Wij bieden compleet uitgeruste autohoogwerkers met een maximale werkhoogte tot meter. Deze nieuwe uitvoering ligt in de populaire meter klasse, knikmast hoogwerker. Een ruimer bedieningsuitzicht en groter horizontaal bereik . KNIK-TELESCOOP HOOGWERKER WERKHOOGTE 1 METER.


Een compacte en handzame twee-persoons aanhangerhoogwerker. Brand : B-lift telescoop hoogwerkers.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения