понедельник, 6 июня 2016 г.

Opeenhoping

Opeenhoping van vocht in weefsels. Nederlandse synoniemen voor opeenhoping - Interglot woordenboek. Vertalingen in context van opeenhoping in Nederlands-Italiaans van Reverso Context: Maar de opeenhoping van malware had zijn computer onbruikbaar . Many translated example sentences containing opeenhoping – English-Dutch dictionary and search engine for English translations.


Definitie van opeenhoping in het Online Woordenboek.

Betekenis van opeenhoping vertalen opeenhoping vertaling. Alle opeenhoping citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u altijd en alleen op citaten. NL DE Nederlands Duits vertalingen voor opeenhoping. Zoek woord opeenhoping heeft resultaten.


Francisco José de Goya y Lucientes is een van de bekendste . Je vindt het in het grootste Synoniemen Woordenboek van Nederland. Op deze pagina vind je een lijst van synoniemen met dezelfde betekenis als opeenhoping in het Nederlands. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek.

Wil je meer woorden en mogelijkheden? Europa: Een opeenhoping van ruzies en conflicten. IN DE EUROPESE Unie wordt al geruime tijd gepleit voor een nieuwe Transatlantische . Welk lidwoord (de of het): de opeenhoping of het opeenhoping , wij helpen je graag. Gemiddeld laat je tot scheten per dag.


Het laten van scheten is de manier. Ik heb de indruk dat het bij de KNVB nu een opeenhoping is van abnormaliteiten. De clubs moeten in opstand komen tegen de KNVB, zegt . De mooiste sproetenkoppen op aarde.


Lymfoedeeeen opeenhoping van eiwitrijk vocht in het interstitium dat zich op termijn kan uiten in een zichtbare of voelbare zwelling van het weefsel. Minister Kamp vertrekt na een bezoek aan een woning in Zeerijp . Gevonden woorden voor: opeenhoping. Explosie alleen bij lekkage én opeenhoping van gas.


Een lek in een hoofdtransportleiding van gas zorgt in . Op een smal stukje groen in het centrum van Emmen kwam ik zomaar deze bijzondere opeenhoping van paddestoelen tegen. Het daghet in den Oosten, het lichtet overal.

Hoe luttel weet het Marokijntje, och, waar hij henen zal. Want de Marokkaan die niet bestaat, net . De bezwaren tegen dit type wetgeving hebben echter. Verzamelwetgeving lijkt met name in de Eerste Kamer een imagoprobleem te hebben. De angst dat de opeenhoping van oMewinsten tot de instorting van de Eurodollarmarkt en tot een wereMomvattende depressie zou kunnen . Niederländisch Deutsch-Wörterbuch von PONS Online: opeenhoping , een opeenhoping van gemeenplaatsen, . Mira o que a xente está a dicir e únete á conversa.


Nú gaan aanbesteden voorkomt opeenhoping. Hoge kwaliteit, gratis geleverd en grote collectie. Een hydrocèle is een opeenhoping van vocht in het scrotum naast een teelbal. Dit gebeurt meestal maar aan één kant.


De meerderheid van zulke opeenhopingen veroorzaakt nooit problemen, maar in ongeveer twee procent van de gevallen resulteert . Veel van hetzelfde dicht bij elkaar is een opeenhoping. Kopieer de afbeelding naar het klembord. File is een opeenhoping van het verkeer. In de afgelopen maand heb ik een serie opmerkelijke gesprekken gehad met de klantenservice van Tele2.


Situatie: Op mei startte mijn . Niederländisch-Deutsch Wörterbuch von LANGENSCHEIDT – mit Beispielen, Synonymen und Aussprache. Bij patiënten die nusinersen (Spinraza) krijgen voor de behandeling van de spierziekte SMA (spinale spieratrofie) kunnen mogelijk .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения