среда, 22 июня 2016 г.

Osmo onderhoudsolie

Osmo hardwax is het ideale product om hout te beschermen tegen vuil en vocht. Osmo Hardwax Olie Pure Naturel is een basis behandeling voor houten . Osmo Intensiefreiniger is ideaal als alternatief voor schuren op alle met olie en was behandelde houten oppervlakken. Voor 17:00u besteld = morgen in huis!


Het wordt aangeraden om de onderhoudsolie te . Osmo Bescherm en verzorg uw houten vloer met de onderhoudsproducten van Osmo.

Uw houten vloer is goed beschermd met de verzoringsproducten. Osmo onderhoudsolie kan jij makkelijk zelf aanbrengen met een oude theedoek. Binnenkort meer Tycho Shop onderdeel van Tychvloeren. Vloerolie, Meubelolie, Hardwaxolie, Wasolie maar ook Osmo , Woca, Vesting en . Houdt je houten vloer vitaal en levendig. Kleurloos met een zijdemat resultaat.


Osmo vloeibare onderhoudswasolie dient voor het periodiek opfrissen met . Met de hardwax olie van Osmo speelt u altijd op zeker, want Osmo is een erkend kwaliteitsmerk voor houten vloeren en hun kleur.

Deze zijn niet schadelijke voor mensen, dieren en planten. Snel drogend en beloopbaar na tot uur. Gemakkelijk aan te brengen en zeer zuinig in gebruik, ook . Onderhoudsmiddel voor periodiek opfrissen, onderhoud en reiniging. Hardwax- Olie behandelde vloeren kunnen plaatselijk bijgewerkt en opnieuw geolied worden (pagina 13).


Speciale aanbieding op Koopplein. Koop nu deze unieke Koopplein aanbieding. Het kan worden toegepast op massieve houten delen, planken, parket, scheepsdekvloeren, OSB en kurken . Door licht vochtig te reinigen droogt de osmo hardwax- olie vloer in ca. Osmo webwinkel, u vind hier alles van Osmo onder dak dus voor zowel wisch fix als onderhoudswas en hardwax olie ,. Category: Geöliede parketvloeren: onderhoudsolie. Onderhoud van een met Osmo olie ‐hardwax behandelde vloer: Schoonmaken: Stofvrij houden met vloerwisser of stofzuiger.


Reinigt hardwax olie van gereedschap. Behandel de keuken gedeeltes en rond tafels en de veel belopen stukken met de osmo onderhoudswas. Als je deze regelmatig dun poetst en . Uw parketvloer werd behandeld met OSMO Hardwax olie.


Dit is kwalitatief een van de beste producten op de markt en combineert het fraaie uitzicht van een . Groot assortiment onderhoudsproducten, OSMO onderhoudsproducten op voorraad.

Nijdam vloeren is u adres voor houtenvloeren en het onderhoud daarvan. Hier vindt u informatie over het Osmo hard wax alternatief. Osmo Hard wax olie is misschien wel de bekendste hardwax olie omdat de firma Osmo. Houtbeschermings olie bevat zowel grond- als toplaag. Het produkt werkt waterafstotend en is zeer uv en weersbestendig.


Het poreuse en ademende oppervlak . De olie impregneert het hout en de wax blijft er als beschermlaag opliggen. Deze hard wax olie is ook verkrijgbaar . De hardwax olie kan aangebracht worden op alle inheemse naald- en loofhoutsoorten (zie overzicht onderaan). Dit product is zeer geschikt voor oppervlakten . Voor de afwerking van al uw houten vloeren, meubels, schuttingen of . Ik ben net klaar met het maken van een bijkeuken. Met de Oxylator is het inwrijven van een hardwax-olie op houten vloeren zeer gemakkelijk.


Wij hebben beide, vloeren met hardwaxolie ( Osmo ) en geolied.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения