вторник, 5 июля 2016 г.

Finse babynamen

Ben je op zoek naar een mooie Finse jongensnaam voor je baby? Inclusief reacties, de betekenis en populariteit van de babynaam. Hieronder vind je een overzicht van de finse baby namen op Brabbels.


Je kunt de selectie verfijnen door meer filter opties te kiezen ! Wij helpen je graag om een mooie Finse naam voor een meisje te vinden.

We hebben ze allemaal voor je op een rij, meestal met de . Op zoek naar leuke, mooie en populaire Finse jongensnamen met betekenis? Kies hier je Finse jongensnaam uit op Ikenmama. Finse babynamen klinken simpel, maar de aparte schrijfwijze zorgt toch voor een leuke unieke verrassing! Dit zijn de leukste op een rijtje.


Top 1 - De populairste Finse namen door de jaren, wij hebben een volledig overzicht van Finland , klassieke en populaire Top 1 en - De populairste en . Wie weet er leuke Finse jongens- en meisjesnamen? Moet wel een beetje klinken bij Jari.

Sorteer reacties van nieuw naar . Mooie Finse namen voor jongens of mannen. Alle Finsee jongensnamen staan op alfabetische volgorde van A tot Z. Vandaag iets exotischers: de populairste voornamen van Finland. Ik zeg exotisch omdat het Fins in de verste verte niet verwant is aan de West-Europese talen. Wil je een uitgebreidere beschrijving en meer achtergrondinformatie?


Een overzicht van de top namen uit Zweden en Finland. Uitgebreide informatie en goede links over babynamen. Ouders die zelf niet zo stoer zijn (deel 1) en ouders die iets meer durven dan gemiddeld (deel 2) hebben nu de kans om te stomen naar het . Bekijk hieronder het overzicht van onze finse namen en . Finse , Zweedse jongensnamen en meisjesnamen.


Mijn zoontje heet Kimi ( kiemie) een finse naam. Naam een keer opgevangen bij de formule 1. Natuurlijk noem jij je kind niet Tsakalotta. Overzicht met top jongens babynamen en meisjesnamen.


Wat dacht je van volgende namen uit Finland ? Mirabella Daar is ze weer, die Bella.

Een bron beweert dat de naam Finn komt van het woord fink, met als betekenis vink, de vogel. Een andere bron noemt als betekenis: uit Finland. Niet alleen in je interieur, maar ook als inspiratiebron voor de naam van je toekomstige baby.


In Finland komen op de namenlijst naast Finse namen, ook. Komt voor in zowel Japan als Finland (waar het zoveel betekent als als God). Ik vind Mika wat meisjesachtig, omdat het op een a . Start een campagne - jouw website over Babynamen , direct in beeld. Alle Babynamen met betekenis en herkomst.


Op deze pagina vind je een overzicht van Populaire Finse meisjesnamen voor jongens en meisjes. IJslandse namen zijn patroniemen waarbij de naam van de vader (soms de moeder) van een persoon wordt verbogen in de genitief en gevolgd wordt door son . Waar vind je de leukste babynamen ? Belgische namen zoals Fons, Louis, Julie of Eva, maar ook Amerikaanse, Finse of Chinese namen staan op Kinder. Bijna iedereen weet dat het onderwijs in Finland goed is.


Ook Finse en IJslandse namen zijn erg bijzonder en vallen direct op. Nederland en België (Vlaanderen). Kaarina, De Finse meisjesnaam Kaarina betekent gezegen puur, heilige. Kady, Kady is een ierse meisjesnaam en betekent een ritmische . Scandinavische meisjesnaam veel gegeven in Finland en Zweden.


En als u van Finse afkomst bent, raden we u vooral aan deze naam te laten herleven . In onderstaande grafiek staat per jaar het aantal keer dat Samuel als babynaam is gegeven. De jongensnaam Sami is een Finse afkorting van Samuel.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения