четверг, 21 июля 2016 г.

Hoogwerker 18 meter

Deze machine is mooi voorbeeld van een flexibele hoogwerker. Huur bij Euro Rent de juiste hoogwerker. Zoek jij naar tweedehands bouwmachines hoogwerkers en Bouwliften? HLQ135EL schaarhoogwerker op accu met een werkhoogte van 15.


Bij Bac Verhuur kunt u de Denka Lift DL aanhanger hoogwerker huren. Denka hoogwerker met een werkhoogte van meter.

De aanhangerhoogwerker is een veelgevraagd type hoogwerker. Dit heeft te maken met de uitstekende balans . Bij de keuze voor de inzet van een hoogwerker wordt goed bekeken welke werkhoogte (tot meter ). De zelfrijdende spinhoogwerkers van Teupen zijn zeer compact en daardoor ook. TELESCOOP HOOGWERKER WERKHOOGTE ,METER.


Door het lage eigen gewicht van 3. Het merendeel van onze hoogwerkers is te huur bij elke Boels-vestiging. Spider telescoophoogwerker m.

Telescoophoogwerker met knikarm werkhoogte m - spin met rupsbanden. Sommige typen maken het mogelijk tot meter te gaan, waar andere tot maar . Spinhoogwerkers zijn licht van gewicht en hebben rupsbanden waardoor ze. Spin hoogwerker op rupsbanden huren?


De Spin heeft rupsbanden en hydraulische afstempeling. Bezoek direct onze website voor hoogwerker huren, breed assortiment en géén borg. Haulotte is een toonaangevende fabrikant en distributeur van hoogwerkers en. Type, Werkhoogte in meter , Zijdelings bereik, max. Eigen gewicht, Prijsopvraag, Details.


Huren te Genk, Bree, Lommel, Limburg. Bij HWS vindt u een ruim aanbod aan verschillende hoogwerkers , verreikers,. Knikarm hoogwerker op accu met een werkhoogte van 20. Rups- telescoophoogwerker meter met een werkbak van meter. Zelfrijdende kniktelescoop hoogwerker m. Meter werkhoogte Meter zijdelings bereik.


Toegepast in schaarhoogwerkers met een hefvermogen van 2kg tot zelfs 1. Schaarhoogwerkers zijn veel gebruikte hoogwerkers. De schaarhoogwerkers op diesel zijn uitsluitend bedoeld voor buiten.

Autohoogwerker T2max werkhoogte meter zijdelings bereik 20. Bestrent verhuurt hoogwerkers al vanaf dag. Wilt u meerdere dagen huren dan. Groot aanbod van gebruikte hoogwerkers te koop.


Pfeifer Heavy Machinery levert verschillende typen hoogwerkers zoals. Al onze spinhoogwerkers zijn van het Duitse topmerk Teupen en zijn voorzien van non-marking rupsen die in hoogte en breedte. Onze aanhangerhoogwerker van meter heeft een werkbereik van meter. Hoogwerker huren voor uw project in Vlaardingen.


U kunt bij ons verhuisliften huren met een werkhoogte van meter tot meter. JLG 5AJ knik telescoop hoogwerker meter werkhoogte 1. Motor : Elektrische motor Werkhoogte : 11. Een telescoophoogwerker huren doet u bij Gjaltema hoogwerker verhuur.


Dagprijs: € 2Weekprijs: € 825. Voor het huren van diesel hoogwerkers bent u bij ons aan het juiste adres. Veiligheidsafstand ten minste meter. De ,meterse schaarhoogweker is een stabiele, betrouwbare en makkelijk in te zetten hoogwerker met een ingebouwde platformverlenging zodat u overal bij.


Bekijk ons ruime huur aanbod van spin rups hoogwerkers met werkhoogtes tot 36m. Met een breedte van m en doorrijhoogte van m kan de spinhoogwerker ook. JLG Industries is een toonaangevende fabrikant van hoogwerkers en verreikers.


Keuze uit vier series met verschillende platformhoogten, maximaal ,m.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения