среда, 21 сентября 2016 г.

Motorslot met alarm

Kies het juiste motorslot met de ABUS slot generator. Wij bieden drie verschillende schijfremsloten met alarm aan. De laatste jaren zijn deze alarm sloten erg verbetert en hierdoor erg populair . Motorsloten kopen: Gratis bezorging in uur!


Bestel online uw motorslot met alarm en beveilig uw motor tegen diefstal.

Het voordeel van een motorslot met alarm is duidelijk: geen dief die graag zijn stiekeme werk doet te midden van oorverdovend lawaai, dat bovendien 1 . Zo zijn er bijvoorbeeld de handzame schijfremsloten en de zware kettingsloten. Of het nu gaat om een 125cc, scooter,. Een beugelslot, kettingslot of toch eerder een remschijfslot met alarm ? Universeel schijfremslot alarm motorslot voor vrijwel alle motoren.


Het beste motor-slot uit het assortiment van . Remschijfsloten, hangsloten, beugelsloten, vloerankers en motorsloten met alarm.

Koop of Verkoop slot met alarm op Marktplaats. Bestel een motorslot eenvoudig online: ➥ Profiteer van onze voordelen:. Naast normale motorsloten, bestaan er ook motorsloten met ingebouwd alarm. Die gaan af als het slot ongewenst bewogen wordt. Een goed motorslot , met name een ART motorslot , beschermt tegen diefstal.


Waar moet je op letten bij het uitzoeken van een motor slot ? Het compacte Trigger Alarm 3remschijfslot is voorzien van een alarmfunctie op basis van vibratiedetectie. Van zodra er iemand aan jouw motorfiets of . Dit zeer stevige, robuuste motorslot is ook te gebruiken voor brommer of scooter. Dit motorslot zorgt ervoor dat uw motor niet wordt gestolen.


Veilige schrijfremsloten voor uw scooter. Een schrijfremslot beschermt tegen diefstal van uw scooter. Alle schijfremsloten kunnen voor alle merken en typen . Bij Goedhart vindt u alle benodigdheden om uw motorfiets te beveiligen.


Naast sloten en alarmen bieden wij onder andere verschillende slotdragers, . Bij Honda produceren ze motorfietsen met passie waarbij de motorrijder en de rit centraal staat.

Elke motorfiets is ontworpen op basis van een . Fietsbel Elektrische Claxon Alarm Afstandsbediening Luid Geluid Hoorn Ring USB MTB Racefiets Fietsen Veiligheid Stuur Anti-diefstal Alarm. Ik wil dus een (minimaal ART 4) schijfremslot aanschaffen alleen weet ik nu niet of het wijsheid is met een een met of zonder alarm te nemen. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor een stevig Scooterslot en motorsloten. Een schijfremslot met alarm is een goed alternatief voor een duur motorfietsalarm. Motorfiets alarmsystemen worden meestal ook niet meer bij het afsluiten van . Snelle verzending naar BE en NL, op voorraad.


Het Artago 32s motorslot is een stevig klepper die me een veilig. Het activeren van het electronisch alarm is ook uiterst simpel: ipv keer het . Op deze pagina vind je ons volledige aanbod ABUS motorsloten. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf onderdeel review te klikken. Schijfremslot Met Alarm , Hoe heeft u dit product gewaardeerd? Heb je nog geen motorslot voor je motor of motorscooter?


De accu uit de motor halen en een alarm hebben is natuurlijk zinloos, omdat het alarm dan ook niet . Uw motor is alleen verzekerd tegen diefstal als de motor is afgesloten met minimaal een goedgekeurd ART slot. Alarm of niet, dat maakt niet uit (wie let er tegenwoordig nog op als ergens een alarm afgaat?). Driedubbel hittebehandelde mm kettingslot . Voorzien van een ingebouwd 1decibel Alarm.


ART motorsloten zijn overigens ook geschikt om scooters extra goed mee te beveiligen. Ook dit schijfremslot heeft een duidelijk hoorbaar alarm , min. Oxford Big Boss Alarm schijfremslot.


Hans van Wijk Motoren verkoopt alle soorten motorsloten. Dit remschijfslot van ABUS is zeer geschikt om uw waardevolle motorfiets snel op slot te zetten. Dit slot is uitgerust met een alarmfunctie met geluid en licht en .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения