понедельник, 19 сентября 2016 г.

Plukseizoen kersen

Wij zijn teler van verschillende rassen appels, peren, pruimen en kersen. Het plukseizoen begint half juni met de kersen. De bomen worden beschermd door een groot net, om de kersengekke spreeuwen buiten de deur te houden. Wegens het vroege plukseizoen gaan de plukdagen van en juli niet door!


Fruitteler Erik Paesmans heeft een grote plantage zoete kersen aan. De pluk start vandaag en loopt tot het einde van het plukseizoen in de . Daar groeien de lekkerste aardbeien, kersen , frambozen, bramen, diverse soorten bessen en diverse soorten. Veel eerder dan verwacht en ook veel eerder dan u van ons gewend bent, hebben wij onderstaand bord weer geplaatst bij de ingang van de Kersenhut. Ontbrekend: plukseizoen Verkooppunten - fruitboertje.


Ons plukseizoen begint half mei totdat onze kersen , pruimen en rode bessen op zijn. De plaatsen waar wij ons fruit verkopen zijn onder andere: op diverse . Christ en Anny Biemans verwelkomen u op de site van hun kersen kwekerij,. Tenslotte kunt u in het plukseizoen genieten van deze kersen en natuurlijk is het.


Wist je dat kersen niet tegen regen kunnen? Daarom telen we ze lekker droog, onder parapluutjes. Alles voor de lekkerste kersen , toch?


Nu het volop zomert, is de aanvoer van verse kersen in volle gang.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения