понедельник, 24 июля 2017 г.

Nieuwe collectie mayerline

Een opmerkelijke comeback: de plissérok. Overtuig jezelf en kom een kijkje nemen bij ABaecke. We openen onze nieuwe concept store in Sint-Truiden.


Loop langs, ontdek onze frisse lentecollecties en geniet van een . De webshop toont slechts een greep uit ons assortiment. Je kan onze winkel bezoeken om de volledige collectie te bekijken. Deze nieuwe boetiek in Sint-Truiden straalt uit waar de.


Daarom wilde men Améline lanceren op een manier die even stijlvol is als de collectie. Toe aan een nieuwe kerstboom en een set bijhorende glitterballen? Zo kan je bijvoorbeeld een pull met zomers bloemenmotief . Het nieuwe shoppingcenter Docks Bruxsel biedt een totaalaanbod aan van . Blijf altijd op de hoogte van nieuwe collecties en promoties. Dagelijks aanvulling van de stock. Alles aan aantrekkelijke prijzen.


Voorts zijn er ook plannen om nieuwe winkels te openen in Brussel en in Luxemburg. De collectie is na een half jaar goed voor procent van de omzet. Mayerline Dames hemdsbloes Zwart. De nieuwe aanpak was een schot in de roos.


Ook de hoge lambrisering is zeer karakteriserend voor onze nieuwe winkel. Vorig jaar nog resulteerde dit in een bijkomende collectie voor de . AMELINE ( mayerline jonge lijn ) mt. Nieuw in het Belgische Expopaviljoen.


Onze collecties gaan van maat tot maat 54. Wij hebben de nieuwste collectie in onze winkel en webshop. Laat je elk seizoen opnieuw verrassen door onze nieuwste collecties in dameskleding.


Wij volgen de laatste modetrends en laten je stralen. Voor elke doelgroep hebben we een collectie geïntroduceerd die twee. De bedoeling is om dit nieuwe winkelconcept uit te rollen in een groot . Zo krijgt ons geliefd bedrijf alle groeikansen met een nieuwe CEO die de uitdagingen van. Ontdek onze verjaardagscollectie.


Word verliefd op dit nieuwe merk. Prachtige groentinten in dit lange halssnoer uit de nieuwe collectie van. We volgen ook wat er speelt in New York, Barcelona, Londen, Parijs en. Ik vloek veel meer als we zelf fouten maken in de collectie.


Klik op een vrouwenmerk en ontdek de collectie. Esprit Lavand Gaastra Geisha Desigual Vero Moda Spoom Stills. In onze boetiek kan u de collecties van onderstaande modemerken terugvinden.


Wishing you all a nice start to the new week. Een heel mooie start voor de nieuwe week! Superdry Tournai Les Bastions: op de hele collectie. Uitgebreide collectie nachtmode en overtrekken.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения