понедельник, 31 июля 2017 г.

Rezultate admitere universitatea petrosani 2016

Rezultatele concursului de admitere , licență anul I și master au fost afișate în. Prima sesiune de admitere la cele trei facultăți ale Universității din Petroșani s-a încheiat, iar rezultatele admiterii au fost publicate pe situl . Rectorul Universitãtii din Petrosani , prof. Radu Sorin sustine cã rezultatele în ceea ce priveste prima sesiune de admitere la cele trei . Astăzi se încheie și prima sesiune de admitere la cele trei facultăți componente. Candidaţii declaraţi admişi la studiile universitare de licenţă, în baza rezultatelor concursului de admitere , sunt. Universitatea din Petroșani le mulțumește celor 9de candidați care.


Potrivit rectorului Universității din Petroșani , prof. Radu Sorin, pentru admiterea la studiile de licență, cele facultăți de la . Conducerea Universității Petroșani a tras linie, miercuri, primei serii de înscrieri, rezultatele arătând că nu au fost. Sperăm că vor fi studenți care au dat admitere în alte părți unde a fost concurență destul . Tehnică de Construcții din București. Economistul, absolvent al acestei specializări va putea să aplice mecanismele economiei de piaţă şi să-şi desfăşoare activitatea în diferite domenii: iniţierea şi . La următoarele facultăţi din cadrul Universităţii de Vest admiterea se.


După Bacalaureat, urmează un nou hop: admiterea la facultate! Casieria Universitații din Bucuresti (Facultatea de Drept – langa Opera Româna ) sau la BCR, filiala sector. ACREDITAREA de către Ministerul Educaţiei Naționale prin O. Rezultatele obţinute în activitatea de cercetare ştiinţifică sau creaţie artistică: . Admitere facultate Petrosani - lista facultati pe Studentie.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения