четверг, 14 сентября 2017 г.

Motorslijper

Vind motorslijper op Marktplaats. Dat is wat een Makita motorslijper voor je doet met steen! Deze zeer krachtige professionele machines zijn ideaal voor het versnijden van steen.


Koop met zekerheid voor de beste . Diamant motorslijper nieuw en gebruikt worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen. Voor informatie om een tweedehands benzine motorslijper of . De Stihl motorslijpers zijn zeer favoriet onder de stratenmakers. Een slijper met een bezinemotor, oftewel een motorslijper , is beschikbaar bij Van Kats Machines.


Jouw tuin specialist voor al uw Straatwerk. Motorslijpers worden ook wel bandenzaag of doorslijpers genoemd. Bij dit artikel wordt op basis van nacalculatie slijtagekosten gerekend. Hierdoor is de uitstoot laag en houdt de motorslijper uitstekend vermogen.


De halfautomatische riemspanning bevindt zich aan de buitenzijde van de machine. Volledige motorslijper nat en droog te gebruiken. Geleverd inclusief diamant zaagblad en watertank.


Vraag een vrijblijvende reservering aan. Compacte en robuuste doorslijper van kW voor 350 . Husqvarna motorslijper type K760. Voor korte of langere tijd een motorslijper huren? Bij GECO huurt u altijd de juiste motorslijper ! Wacker BTS Afmetingen: 7x 2x 3mm Gewicht: kg Diameter : 3mm minimale slijtagekosten 0. Bent u op zoek naar een motorslijper ? PARTICULIER, 22 33 11 97 760. Deze motorslijper is uitermate geschikt voor het doorslijpen van bijvoorbeeld trottoirbandtangen of bestrating.


Direct online reserveren bij Moerverhuur. Zaagblad voor zagen van Boomwortels diameter 300mm, diameter 350mm. Dolmar motorslijper Dolmar slijper benzine motor Overige Intern nr.


Voor meer informatie graag contact met ons opnemen. Aantal: Klik hier om de artikel detailgegevensgegevens op te . TYPE 4– L – bars – Oliebestendig. Aansluiting met bijgeleverde snelkoppeling. Vorige bericht Volgende bericht.


Met de extra dunne schijven kan ook titanium geslepen worden. Doorslijpschijf steen motorslijper Makita . Merk: HUSQVARNA Model: K7Serienr. High – Performance Diamantzaagblad met traps segment – laser gelast High – Performance Diamond Blade with step Segment Laser Welded. De Lumag TS350GPRO-NL is een doorslijper die veelzijdig inzetbaar is als doorslijper, voegenzaagmachine of bandenzaag met een krachtige . Veilig zagen en slijpen begint bij Boels met een ruime keuze in doorslijpers, wandzagen en bettonkettingzagen.


Bekijk alle producten op onze site! De sterke en betrouwbare doorslijpers brengen zelfs de zwaarste taken tot een goed einde. Verhuur gereedschap en machines bestrating.


Te koop: 5x diamantschijf lasergelast voor de motorslijper. Voor de motordoorslijper5x diamantschijf universeel LasergelastDiameter 300mm of . See what people are saying and join the conversation. Een kleurcode geeft aan in welke categorie een product valt: professioneel, semi -professioneel of basis.


Dat vergemakkelijkt u het kiezen. Solo doorslijpmachine of diamantboormachine Voor natboren waar geen waterleiding is Technische . Wordt gebruikt door straatmakers voor het verslijpen van steen.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения