вторник, 10 октября 2017 г.

Kers regina

Bestuiving: zelfbestuiven maar d. Kordia, Lapins of Merchant meer . Deze bladverliezende kers bloeit in mei met kleine witte bloemen. Deze grote kers is zwart van kleur. De kersen zijn laatst juli rijp om te plukken.

Koop alle soorten patiofuit bij Bomenenzo. De zoete kers wordt voornamelijk vers geconsumeerd en de zure kers wordt voor de industriële verwerking. Zoete kers , Rijptijd: eind juli.


Grote, donkerrode kers met lange steel. Regina : Rijpt zeer laat (8ste kersenweek). Goede smaak, weinig barstgevoelig.


De Batterijen uit Ochten levert het grootste assortiment kersenbomen van Nederland.

Bestel uw kersenboom online of bezoek ons . Kersenboom of een andere fruitboom kopen? Dat maakt deze kersenboom tot een populaire . Early Rivers, Frühe Rote Meckenheimer. Een goed smakende populaire kers , niet alleen bij de amateur maar ook bij de groenteboer kunt u deze.


De oogst valt eind juli, het is een late soort. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Donker rode tot zwarte vruchten, vast vlees en zoet.


Op zoek naar een kersenboom met lekkere vruchten? Bekijk al onze kersenbomen in onze online catalogus. Deze spilvorm wordt gebruikt voor het maken van fruitbomen met een rechte stam met zijtakken, zoals ook in de professionele fruitteelt gebruikt wordt. Heb je zelf een mooie foto van Prunus a. OPMERKINGEN BIJ PRIJSLIJST: STRUIK ( STAM= à 50cm).


Zeer grote, stevige donkerrode kers. Deze boom draagt zeer grote stevige kersen die donkerrood kleuren en enorm goed smaken.

Dit is een dikke, bruinrode tot zwarte, zeer bekende, hoogwaardige kers met goede smaak. Evenals bij appel en peer komen er bij zoete kers nieuwe boomtypes op de markt. Koop nu en betaal pas over dagen! De meeste zoete rassen bloeien vóór de zure kers.


Nog geen dagen nadat wij zijn begonnen met het plukken en verkopen van de . Vrucht: geeft zeer grote dikke kersen , hartvormig tot breed hartvormig, donkerroo glanzend met sproeten. Kersen smaken veel lekkerder als ze uit je eigen tuin komen. Of vanaf je eigen terras of balkon.


Dit is een sterke compacte en zeer vruchtbare soort, het is ook een zeer belangrijke en geliefde soort. DIKKE ZWARTE KERS LAAT RIJP ZELFBESTUIVEND. Is de meest geteelde kers in Europa! Heeft bestuiver nodig oa Hedelfinger.


Minimum aantal takken per plant, 1. Het is een donkerrode glanzende kers met een lange steel. Fruitplanten, bes planten met de lekkerste smaak rechtstreeks vanuit de grond bij Tuincentrum Holland. Voor de bestuiving zijn dus andere kersenbomen nodig, goede bestuivers zijn onder . Aangezien het Nederlandse onderzoek naar kersen afbrokkelt, is het.


Om de gaten in de productie tussen de hoofdrassen op te . Deze zeer bekende fruitboom bloeit en is laat rijp, wat als gevolg heeft dat de vruchten veel zonuren . Keuze van bestuivers – ZOETE KERS.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения