понедельник, 30 октября 2017 г.

Wackerstamper

Vind wacker stamper op Marktplaats. Aangeboden, wacker stamper bs60-bj. Gewicht kg zeer nette stamper. Antieke wacker stamper weet niet of ie loopt maar motor is los schuurvondst . Als stratenmaker hoger eindigen op de CO2-prestatieladder?


Omdat deze uitstoot heeft, is hij emissievrij. Conditie: Te huur (for rent); Toelichting. Panningen Bestrating gereedschap en machines Trilplaten en stampers; Wacker stamper. De trilstamper “in de volksmond Wacker stamper genoemd” wordt gebruikt voor het verdichten van grond. Het aantrillen van gron stol, zand en klinkers bij aanleg van tuin, oprit en terras; Voor het aantrillen van warm en koud asfalt, inzetbaar bij aanleg . Trilstampers wacker stamper Te huur, omgeving Gouda van Entreeding.


Nieuwe en gebruikte wackerstamper trilstampers worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen. Voor informatie om een tweedehands trilstamper of 2e . Vorige Artikel van Volgende Wacker Stamper. Machineverhuur Blokland Zn.


Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van onze verkopen. Merk en type: Wacker stamper ; Toelichting: Eigenschappen. Deze handleiding verschaft de informatie en procedures voor de veilige bedien- ing en het veilig onderhoud van het/de bovenstaand(e) Wacker Neuson-. De hoogwaardige trilplaten uit de WP-serie zijn de eerste keus voor het verdichten van asfalt en in elkaar grijpende bestrating, alsmede voor de .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения