среда, 8 ноября 2017 г.

Babynamen 2017

Natuurlijk waren ook nieuwsgierig naar de nieuwkomers in de Top . Noah, Moos, Jaylano, Teun en Davy. Welke namen werden het afgelopen jaar het meest aan jongens gegeven? Erg fijn als je eventjes wilt checken of de babynaam die je in gedachten hebt . De Sociale Verzekeringsbank presenteert vandaag de lijst van de meest populaire kindernamen van het afgelopen jaar. Met een nieuw jaar voor de deur is het altijd leuk om alvast een beetje vooruit te kijken.


Ouders gaven hun kind afgelopen jaar het vaakst de naam Noah of Emma. De cultstatus van De Serie heeft een nieuw hoogtepunt bereikt: uit de jaarlijkse voorspelling van babycenter. Creativiteit bij het verzinnen van . Met stip op één staat Noah voor een . Emma is de populairste meisjesnaam, bij de jongens komt Noah het meeste . Ben je op zoek naar leuke Vlaamse jongensnamen? Wij komen dagelijks de leukste babynamen tegen. Allemaal stonden ze in het lijstje van . Volgens de statistieken van de website ikbenzwanger.


Ouders kozen vorig jaar het vaakst voor Noah als naam voor hun pasgeboren zoon, Emma was favoriet als meisjesnaam. Ook dit jaar presenteert de Sociale Verzekeringsbank (SVB) dé lijst met populairste babynamen van het afgelopen jaar. Zowel de meest populaire jongens- als de meisjesnaam had je niet verwacht! Hier sind die skurrilsten Namen die Eltern ihren Kinder verpasst haben. Sterker nog met een beetje mazzel zijn dit dé populairste babynamen voor het.


Jongensnamen Top 1- Welke stoere, aparte of wellicht oud Hollandse jongensnaam krijgt jouw zoon? De populairste babynamen in Brabant waren Daan en Tess. Bekijk de meest populaire namen van . Bloem gaat met Bentley naar het verjaardagsfeestje van War. Deze zin met drie opvallende kindernamen illustreert tot welke absurditeiten en . Een voornaam voor je kind kiezen is een hele lastige en persoonlijke beslissing. Gatsby stelde een lijst samen met de raarste kindernamen . Zit die van jouw spruit ertussen?


Dit zijn de populairste babynamen voor jongens en meisjes in België en wereldwijd. Staan jouw favoriete babynamen er ook tussen? Nameberry, een Britse site voor babynamen , bekeek de huidige babynamentrends en maakte een lijstje met de populairste babynamen van . Dit jaar zijn er in Vlaanderen 309 . Weet jij mooie traditionele of juist moderne Arabische baby namen ? Van de 5kindjes waren er 291 . Turkse meiden namen en een grote lijst met een variatie van mooie, oude en aparte Turkse babynamen.


Wedden dat jij al een heel lijstje met babynamen in je telefoon hebt staan? De vraag is alleen: welke namen staan daar allemaal tussen? Dat blijkt uit nieuwe cijfers van Statbel, het Belgische statistiekbureau. De overzichten met de meisjesnamen . Misschien biedt onderstaande lijst met de populairste babynamen van dit moment uitkomst.


Opvallend: De meest geliefde jongensnamen . Er zitten weer een aantal pareltjes bij. Over een paar jaar zijn er Servet, Goudberg en Fyra op de Nederlandse schoolpleinen te vinden. Déze babynamen worden gemeden wegens negatieve associaties. Iemand laatst nog een baby Harvey of Isis tegengekomen?


Spannend uitkijken naar die grote dag. En de aartsmoeilijke klus om de perfecte naam te kiezen. De allerleukste hippe meisjesnamen hebben we bij hipDesign voor je op een rijtje gezet.


Bij de meisjesnamen was de top Lauren, Emma en Julia.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения