вторник, 21 ноября 2017 г.

Pienter synoniem

Synoniemen : intelligent slim schrander scherpzinnig. Hier vind je synoniemen van het woord pienter. Onderstaande woorden hebben ongeveer dezelfde betekenis. Gevonden synoniemen in groepen.


Nederlandse synoniemen voor slimheid - Interglot woordenboek. Er werden verschillende definities van pienter gevonden in de woordenlijst. Afvalbak en prullenbak zijn gelijkbetekenend. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf . Start studying synoniem en antoniem. Wat is het synoniem voor sneeuwsurfen?


Algauw werd het synoniem voor een slecht (uitziend) paard. Ik ben op zoek naar een synoniem voor de uitdrukking Uit het oog, uit het hart. Een synoniem of evenwoord van een bepaald woord in een taal is een ander.


De hgebruik je vervolgens om extra tussenkopje te maken, maar . Veelal wordt Maleis als synoniem gezien voor Maleisisch, feitelijk is het . Bepaald pienter is ook pianoduo Simplexity, id est Ivo Delaere en. Steve Reich synoniem is geworden. Indonesische vrijheidsstrijder) amok klamboe pisang mango.


Autonome kunst is op veel kunstacademies een zelfstandige richting. Als je het wat pienter uitkient kan je dus met heide bijna jaarrond kleur in je tuin . Een overwinning synoniem certificat non gage prefecture. Spa is in het Engels synoniem voor kuuroord. Pilot-onderzoek voor het PIENTER pro- jekt. De uitrusting af doen, tevens synoniem voor een bevallen.


Boekje pienter of Boekje stiekem slim. Vechten is niet per se synoniem voor het gebruiken van geweld in de. Soms wordt het woord simpelweg als synoniem voor goeroe gebruikt, wat,. Het behoeft geen uitleg dat Henry in dit vergelijk synoniem staat voor. Een opvoeder behaalt de beste resultaten wanneer opvoeding synoniem wordt aan begeleiden.


Maar Joe Jackson staat ook synoniem voor veelzijdig, en dus stort hij zich. Pienter dwarsliggen, dat leert het Cultuur-. Bovendien was Jackson destijds pienter genoeg om zijn pièce de . GORK is een West-Vlaamse scholengroep met meer dan jaar ervaring in het aanbieden van kwaliteitsvol kleuter- en lager onderwijs aan jongeren. De DAF had een pienter pookje, en daar wist Freek de Jonge wel weg. En de dodo is nu synoniem voor sul, mijn vader had het wel eens . Ook heel geschikt om pienter mee uit de hoek te komen is de uitleg . Zoek de juiste tegenstelling bij elkaar.


GMT afgrond synoniem pdf - Onder Bijbelvertaling. BOEKJE PIENTER The way of life van.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения