вторник, 27 марта 2018 г.

Aluminium portaalkraan verrijdbaar

PKAV verrijdbare portaalkranen, indien snel en eenvoudig een niet-permanent hijspunt gecreëerd moet worden. Zeer degelijke aluminium portaalkraan. Verkrijgbaar in diverse overspanningen, draaglasten en hoogtes. Zeer flexibel in te zetten, mede.


Wij bieden u een compleet assortiment hef- en hijswerktuigen. U mag rekenen op jarenlange ervaring en betrouwbaarheid.

Mennens biedt portaalkranen in verschillende uitvoeringen: verplaatsbaar met zwenkwielen, gemonteerd op rails, in aluminium of staal. Aluminium portaalkraan verrijdbaar onder belasting. De vrijstaande VERLINDE portaalkranen maken montage en demontage werkzaamheden, en het positioneren en plaatsen van . Portaalkranen van Combilift maken het mogelijk om lange, zware of ongewone ladingen te verplaatsen, zowel binnen als buiten.


Stationair of verrijdbare uitvoering. Lichtgewicht aluminium portaalkranen uitgevoerd met kunststof wielen (wanneer gewenst ook mogelijk met poten) geschikt voor meedere locaties. Deze mobiele portaalkranen met een zeer laag eigen gewicht zijn in hoogte en breedte verstelbaar en . Vind portaalkraan op Marktplaats.


De aluminium portaalkranen munten uit door hun uiterst lage eigen gewicht.

ELLERsafe portaalkranen zijn met zwenkwielen en dus verrijdbaar. Deze lichtgewicht snel opgebouwde portaalkranen zijn volledig naar wens instelbaar. Inclusief vergrendelbare loopkat. Andere modellen en afmetingen op aanvraag.


Deze verrijdbare bokkraan kunt u precies daar inzetten waar u hem nodig heeft. Hij is snel op te zetten en te demonteren en kan probleemloos zware lasten aan. Rolbruggen manueel, liggend van 250kg . Ton met loopkat ton en ton kettingtakel max hoogte . Bekijk ons assortiment Portaalkraan (artikelen). Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online!


De REMA PKVA verrijdbare portaalkranen zijn ideaal te gebruiken bij het. Zeer laag eigengewicht doordat de kraan geheel uit aluminium en kunststof is . Verrijdbare aluminium portaalkraan met uitklapbare zijsteunen, vastzetbare loopkat en geïntegreerde horizontale verstelinrichting. Een portaalkraan is meestal verrijdbaar dankzij zwenkbare wieltjes. Gaande van demonteerbare portalen tot uitvoeringen in aluminium , met handtakel of . Pkav aluminium portaalkraan verrijdbaar.


REMA lichte koker kraansystemen zijn gebaseerd op een stalen. Voor informatie om een tweedehands portaalkraan of 2e hands mobiele brugkraan of occasie mobiele rolbrugkraan aan te kopen of te verkopen in Nederland . De enkelligger systeemkraan GISKB Stahl is eveneens verkrijgbaar met een.

Het lage eigengewicht van de aluminium profielen kan gebruikt worden bij . Bovenloopkranen, kolom- en wandzwenkkranen, portaalkranen. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding ? Het monteren en afleveren van een tons aluminium portaalkraan door HTD. Ook leveren wij portaalkranen voor vaste of verrijdbare opstelling, gebouwd in staal of aluminium. Het KBK- Alu is vervaardigd uit aluminium , waardoor het eigengewicht minimaal is. PKA aluminium portaalkranen De REMA PKA portaalkranen zijn ideaal te.


Wij verhuren ook losse glaskarren, zowel enkelas als dubbelas. Met lage of op hoge wielen, op luchtbanden of massief. Huur een aluminium rolsteiger voor al uw werkzaamheden.


Snel en eenvoudig op te bouwen en in meerdere maten te verkrijgen. De compacte oplossing met een wandverrijdbare consolekraan : het ABUS. De halogeenlamp met 750W vermogen heeft een lamphuis van aluminium en .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения