среда, 7 марта 2018 г.

Directory meervoud

Het woord directory staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. Je hebt gezocht op het woord: directory. Als een woord in het meervoud een s krijgt, komt deze er meestal gewoon aan. In het Engels veranderd het woord in directories.


Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten directories – Engels-Nederlands woordenboek en zoekmachine voor een miljard Engelse vertalingen.

Daarom schrijven we beide woorden op zijn Engels. Hoe schrijf je het meervoud van royalty? We schrijven de apostrof niet alleen in het meervoud , maar ook bij het . Vertaal enkelvou geen meervoud of verkleinwoorden.


Neem bijvoorbeeld het woord doorsnede, waarvan het meervoud doorsneden is. Ook snede heeft als meervoud sneden (en niet snedes). Databaseschema, een beschrijving van de structuur van een database of een directory.


Informatie betreffende discipline in het gratis Engels woordenboek en encyclopedie.

Pedagogiek in meervoud , Houten: Bohn Stafleu Van Loghum, pp. De derde URL is het meervoud daarvan. BoardStudent-centered ResourcesKids. Soms wordt de –s een z en –f een v: doos – dozen, golf – golven. De Computer (de systemen, meervoud ) waarop de cliënt van MKG draait.


Directory of Nursing Requirements . Browse publications from Identitiet in meervoud. PuntZorg is de specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen. PuntZorg geeft u advies op maat en levert de producten aan huis! Andere uitdrukkingen voor mens worden in enkel- en meervoud gebruikt.


Zet alle bestanden in directory. Ze zijn het meervoud of juist het enkelvoud van het trefwoord dat u heeft ingegeven,. Trefwoorden: meervoud of enkelvoud?


USB-stick en de afbeeldingen in een sub- directory te zetten. Gezellige workshop glassieraden maken of workshop glasmozaïek van uur bij Decorama. Een meervoud aan kolommen koppelen.

De Eunet SME Guide, een directory , opgesteld in samenwerking . Mickey Mousehenk fransen apeldoorn 19. Vasculitiden ( meervoud van vasculitis) kunnen voorkomen als een zelfstandige ziekte waarvan de oorzaak onbekend is of als een neveneffect . Misschien kan Koen alle bestanden uit de help- directory doen? Deze plechtige beelden spreken in de meervoudsvorm , kennen alleen het meervoud. Maar hierdie dinge moet ons nie van . Een index ( meervoud : indices of indexen) is in de wiskunde een symbool dat voorkomt in een formule, dat wordt gebruikt als sub- of superscript . Als het begrip in enkelvoud is gegeven, wordt ook het meervoud. Vormen: muchachas-guías ( meervoud ), girl guide.


President Donald Trump lashed out at OPEC with a warning to stop manipulating oil markets and piled pressure on close U. Brunet-Jailly also holds a Jean Monnet Chair in Innovative Governance. This is only the directory for interactive games and exercises. Our ESL fun games here include : Snakes and Ladders, Hangman, Spelling games, Wheel of . BELANRIJK: Zorg er voor dat alle structuren afmetingen hebben die een meervoud van zijn, b. De eigenaar van die directory (root) staat volkomen los van de user.


Bij meerdere DeDS-accounts worden de nieuwsbrieven ook in meervoud ontvangen. Meervoud , enkelvoud of vervoegingen van keywords.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения