среда, 16 мая 2018 г.

Kers kordia

Op onze Kwekerij staat de Kordia bekend als een van de best verkochte . Grote donkere kers , makkelijke bestuiver met een geweldige smaak. Beste kers volgens veel fruithandelaren. De Kordia is een lekkere zoete kers.


Bestuiving: zelfbestuiven maar d. Ik heb mijn zure kers Morel vervangen door een zoete kers Kordia.

Mijn Morel kersenboom zat altijd vol met kersen alleen beviel de smaak . De Batterijen uit Ochten levert het grootste assortiment kersenbomen van Nederland. Bestel uw kersenboom online of bezoek ons . Kordia kers , Zoete kers , Rijptijd: half juli. Grote hartvormige vrucht, diep donkerrood met een goede smaak. Kersenboom of andere fruitboom kopen? Kruisingouders Kordia x Regina Herkomst Duitsland Groei Middelsterk Bloei Bloeitijdstip laat.


Prunus avium Kordia is een populaire kersenboom die een grote opbrengst heeft aan lekkere hartvormige kersen met een donkerrode kleur.

De zoete kers wordt voornamelijk vers geconsumeerd en de zure kers wordt voor. De stuifmeelkorrels van Kordia zijn dus voor van het type Sen voor . Regelmatige productiviteit en vrij ongevoelig voor barsten. Omschrijving: Deze witbloeiende kersenboom geeft eind juli grote en donkerrode kersen die goed smaken. Het vruchtvlees is stevig en verrukkelijk zoet.


Een goed smakende populaire kers , niet alleen bij de amateur maar ook bij de. FOTO Kordia Pluk en consumptie: laat, 6de kersen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Kerselaars snoeien tijdens de winter of zware snoei van slecht gev.


Wat betreft vruchteigenschappen is Kordia tot nu toe ongeëvenaard. De grote, donker gekleurde en stevige vruchten hebben een zeer geode smaak. Hedelfinger zou ik niet meer aanplanten,het is wel een lekkere kers maar is wel barstgevoelig en rot snel bij veel regen.


Zelfbestuiven geen andere boom nodig voor vruchten maar geeft altijd meer vruchten als bestuiving. Kruisbestuiving is belangrijk bij zoete kersen als je wil plukken! Geen zelfbestuiver, wel goede bestuiver.


In de kas kweken wij verschillende rassen kersen met allemaal de zoete smaak zoals. Deze kersenboom geeft grote hartvormige vruchten.

Ze zijn donkerrood van kleur met een goede smaak, en hebben . Bij de bestuiving van kers spelen de zoge- naamde S-allelen een grote rol . Mogelijke oorzaken van wisselende producties van zoete kers cv. Bloemknopontwikkeling, bloemkwaliteit, bestuiving en perceelsinrichting. Het is een late kers en wordt omwille van de gele kleur minder door de vogels gegeten.


Ook bij kersen wordt gezocht naar betere, ziekteresistente rassen. Techlovan is een kruisingsproduct van Van en Kordia. De boom is goed winterhar en trekt. De schil van een kers is vergelijkbaar met een ballon.


Kers avium ´ Kordia ´ (zoet) kopen bij het goedkoopste online tuincentrum Boskoops. Groot assortiment tuinplanten voor particulier direct van de kwekerij. Moestuin moet leeg kersenbomen prunus avium kordia elke zomer heel veel donkerrode heerlijke kersen pruimenboom opal daarnaast . De derde nieuwkomer op ons bedrijf. Korvik is een zusje van de bekende Kordia. Het uiterlijk van de vrucht en de . Zoete Kers Prunus Kordia uit eigen kwekerij goedkoop kopen inclusief bezorgen, aanplanten en accessoires.


Maar ook de Kordia is nog te krijgen en – als vreemde eend in de bijt – Udense Spaanse. Latijnse naaPrunus avium Kordia. Keuze van bestuivers – ZOETE KERS.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения