среда, 23 мая 2018 г.

Usb koelkast 2 blikjes

Hoe lekker zou het zijn om een ijskoud blikje drinken gewoon naast je computer te hebben staan? Dat kan nu met deze USB mini koelkast ! Dolphix - USB Mini Koelkast voor Blikje - Zwart. De koelkast bevat een switch naar stand I, stand II en stand O. Nooit meer wordt jouw koude blikje cola uit de koelkast gejat op het werk.


Hij doet het echt super (Y) er maar gelijk besteld en ze koelen (duurt wel eventjes).

Blikjes Koelkast Met glazen schuifdeuren. Functies: - aangedreven mini usb koelkast met koel functies. Met de USB Mini Fridge heb jij altijd blikje frisdrank koud staan! De Mini Fridge heeft een USB aansluiting met een kabellengte van maar liefst meter! Als je de koelkast open doet verschijnt er een mooi blauw of rood LED licht.


Een rode mini koelkast dient uitstekend ter promotie van uw merk of bedrijf. Mini koelkast voor stuks liter blikjes. Altijd een lekker gekoeld drankje binnen handbereik.


De USB Mini Koelkast is de enige manier om je drinken koud te houden terwijl je aan je.

Tevens bevat de koelkast een klein LED lampje. Aangedreven mini usb koelkast met koel functies. Eenvoudig te installeren, geen driver . Mini USB Koelkast En Verwarmer - Silver kopen?


Bestel originele qMust gadgets bij Knaldeals. De mini koelkast koelt blikje frisdrank van max 3ml,heeft een USB aansluiti. USB koelkast een lekker koel blikje fris bij uw computer.


De USB Koelkast koelt je blikje van 330ml tot ongeveer ºC. Je sluit de USB Koelkast simpelweg. Er kunnen blikjes van 33cl in gekoeld worden óf u kunt uw eten. Deze mini- koelkast is een super leuk relatiegeschenk. Het gadget ziet eruit als een koelkast uit de jaren zestig en is verkrijgbaar in.


Meisje ( ) dat stierf in busje vol illegalen getroffen door verdwaalde politiekogel . Deze USB mini koelkast is ideaal voor thuis of op het werk. Vintage Texas Instruments electronic calculator SR-51- II mooie complete staat. Nu in de veiling USB Mini Koelkast bij HelloSpecial. Het is de perfecte maat om een ​​ blikje drinken of een blikje te doen wanneer je.


Dat schijnt enigszins te lukken met aluminium blikjes omdat die goed geleiden.

Daar had ik aan kanten een koeler op gezet (oude cpu coolers). Dubbele USB oplader voor in de auto, 12V . Koelkastje met plaats voor blikje en een warmhoudmogelijkheid (maximaal 50grC) voor een beker gevuld met warme drank etc, stroom via USB. Levertijd: 1- werkdagen (onbedrukt), 1- weken (bedrukt ) . Het koelkastje heeft plek voor ongeveer een flesje of blikjes. In de zomer komt deze lichtgewicht koelkast goed van pas om blikjes limonade of een.


Veelal wordt een kleine koelkast gebruikt om te vullen met blikjes of flesjes drank. Er bestaan zelfs mini koelkasten die je via USB op je computer kunt aansluiten om een blikje of een flesje te koelen. Star Stars Stars Stars Stars . Vooral in de zomer is het handig je USB - koelkast aan je computer aan te sluiten. Kunststof koelbox, geschikt voor blikjes (33cl). Highlights: Koelkast op USB powerIdeaal for op kantoor of in de.


USB Bureau Koelkast met LED Lampje - Zwart. Volgens de voorkant van de verpakking kan je er een blikje drinken van. Fantastic Beasts final trailer is uit!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения