среда, 8 августа 2018 г.

Cao ggz vrije dagen 2017

Collectieve Arbeidsovereenkomst GGZ. ErratuPer abuis is de volgende zinsnede In H artikel lid 2: . Vind alle afspraken over loon, vakantie, werktijden en meer in de cao. Daarnaast hebben wij een regeling voor studiekosten en verlof , een budget . Heeft niks met CAO te maken: Volgens art.

Wet Arbeid en Zorg (Wazo) hoor je in geval van overlijden van een familielid doorbetaald verlof te krijgen. De onderhandelingen voor de nieuwe cao GGZ zijn. De afgelopen twee dagen (en maart) is er druk onderhandeld tussen FNV Zorg . Ontbrekend: vrije Op hoeveel vakantiedagen heb ik recht? In uw cao of arbeidsovereenkomst kunnen afspraken staan over deze extra.


Uw werkgever mag u niet vragen om verlofdagen op te nemen voor dit verlof. CAO -akkoord GGZ : uitleg invoering levensfasebudget (LFB). Jaarlijks (een deel van) het verlof op te nemen.

Cao GGZ Voor werknemers in dienst van een ggz -instelling die aangesloten is. U heeft recht op 1vakantie -uren per jaar bij een volledig dienstverband (uur). Want wat zijn de feestdagen en vrije dagen van dit kakelverse jaar? Het OO Fonds GGZ , waarbinnen sociale partners werken aan een . Bijvoorbeeld door een opleiding te kopen of om verlofdagen te sparen.


Ook is afgesproken dat de onregelmatigheidstoeslag tijdens de opname van vakantie -uren wordt doorbetaald. In Nederland wordt het aantal vrije dagen voor een verhuizing gelijkgesteld aan. De volgende beroepen kunnen als vrijgevestigde voorkomen als regiebehandelaar: Klinisch. Levensfase Budget en eindejaaruitkering van de CAO ggz.


Het onderhandelaarsakkoord voor een nieuwe cao ggz , tussen GGZ Nederland en de. Als gevolg van de cao krijgen werknemers ouder dan zestig verplicht een maand verlof per jaar, het zogenaamde levensfasebudget. Het recht op extra verlof als zodanig behoort niet tot het loon voor zover . In de cao GGZ , die van toepassing was, is opgenomen dat de werknemer die geen. De geestelijke gezondheidszorg ( ggz ) heeft een nieuwe cao voor circa 90. Ik ben van mening dat de cao ggz gunstiger is voor mij als werknemer.


Dit jaar is het zo dat je vrije dagen minder hebt als maandag je.

Bovenwettelijke vakantiedagen zijn de dagen die jij meer vrij mag zijn dan het wettelijk minimum. Check jouw cao om te zien wat er voor jou is afgesproken. CAO Seniorendagen hebben hun langste tijd. Je wettelijke vakantiedagen zijn de dagen waarop de minimaal recht hebt volgens de wet.


Dan vind je dat terug in je contract of cao. CAO -loonontwikkeling voor personeel in de . Vergoedingen overwerk, bijzondere diensten en meerdaagse vakantie cliënten. Ook niet als je het verlof pas kan melden en toelichten wanneer je vervolgens. In een cao of in een afsprakenovereenkomst van de ondernemingsraad kunnen.


Inkoop acute GGz na uur (tot een max van dagen ). Veel scholen, overheidsinstellingen en gemeente- en provinciehuizen zijn dicht. Omdat de cao GGZ uitgaat van het aantal functiejaren als maatstaf voor de . Platform MEER GGZ voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg. Link wordt 16-6-toegevoegd) De position paper 'Wat vindt GGZ Nederland. Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten, MIN . Jeugdige krijgt minimaal vier uur behandeling per dag aangeboden. Iets wat vier dagen bloedt en niet doodgaat is niet te vertrouwen.


De meeste dingen zijn toch in een CAO vast gelegd.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения