пятница, 17 марта 2017 г.

Antieke houten katrol

Oude katrol, pully, houten ornament op metalen voet uit india. Kan zo dienen als mooi object, maar kan ook verwerkt worden in een lamp o. Antieke Porselein Kop voor Hanglamp Katrol systeem - Formaat 12. Kenmerken : Klok zonder houten kastbehuizing… € 3600. Mooie oude katrol hout met ijzeren haak.


Nederland - 19e eeuw - hout - smeedijzer - in gebruikte staat . Een katrol (ook wel blok of jijn genoem vooral in de zeevaart) is een werktuig. Download Antieke Houten Katrol Gratis Stock Fotos of al vanaf $0. Nieuwe gebruikers profiteren van korting.


Dit soort katrollen kom je maar heel zelden tegen! Dubbele houten blok schuur katrol met hooi haak Hanger - Vintage Tools. Antieke industriële houten katrol met originele touw Vintage Patina schuur katrol.


Verzenden: in een tot kilopakket voor 7. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Voor de hangmat, een plantenbak aan het balkon, een lampje aan het plafon of gewoon voor uw dagelijkse takelwerkzaamheden. Oude antieke houten katrol met houten rol. Haak en beugel zijn in een stuk gesmeed.


Mooi stuk om luchter aan te hangen . Leuke oude houten scheepskatrol, ideaal als decoratie thuis, in een winkel of horecagelegenheid! Oude houten katrol uit India voor aan de wand. Wanneer u meerdere katrollen bestelt kunnen . Prachtige decoratie voor aan de muur. Product aanvraag prijsinformatie.


OUDE HOUTEN STEMPELS naar boven Naar boven. OUDE BROCANTE RONDE HOUTEN CIRKELS naar boven Naar boven. Stoere oude houten waterputkatrol uit India,ze werden daar op het platteland gebruikt,het hout is geloogd en is prachtig doorleefeen bijzonder en vooral stoer . Ze werden op het platteland in India gebruikt, het hout is geloogd en prachtig doorleef een bijzonder en vooral stoer decoratiestuk, ook mooi om te gebruiken.


Op het midden van de ran aan de kant van de rechthoekige binnenplaats, staan twee enorme houten katrollen. Om de twaalf jaar wordt hier de grote antieke. De rikrak is een houten , later ijzeren, geval dat te beschrijven valt als een. Met een lier aan de roede, een katrol boven op de top van de roede en een draad vanaf de. Oude put, met mooi getordeerd emmer katrol erop,.


Stoere hanglamp in black steel voorzien van houten katrol. Nu hoorde ze hem alweer op de oude houten trap die kraakte. Afbeeldingen van Oude Houten Katrol. Houten decoraties,wandpaneel,ptmhoffz,riviera-maison,kandelaars, houten potje,urn,schaal,bor authentieke ornament.


Aura peeperkorn Ronde nepalese oude grijs Olijfbak. Vintage en retro details van een oude houten zeilschip van Fotografiecor. Katrollen , touwen en details van oude zeilschepen Fotografiecor. Houten vijzel met oude aspect, verzameld in Mauritanië, waarin het nut leek te. Mortel Kom Houten Ouguiya Van Het Oude Afrika Collectie Alledaags Object.


Katrol Weefgetouw Weven Van Katoen-Afrika Burkina Collectie Afrikaanse Kunst. Latijns-klassieke literatuur geschoolde Olivier een antiek voorbeeld voor. De houten katrol geeft een leuk accent aan deze hanglamp.


Oud boog douche deur katrol opknoping katrol badkamer ark katrol. Oude Houten Deur Design Douche Gordijn Waterdichte Polyester Stof Badkamer Gordijn - .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения