пятница, 24 марта 2017 г.

Meervoud opinie

Opinie is een ander woord voor mening. We hebben het woord overgenomen van het Franse opinion. Dat is op zijn beurt terug te leiden naar het Latijnse woord . Je hebt gezocht op het woord: opinie.


Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?

Een van de volgende: opinies opinieën ? Wie niet op vakantie gaat, kan altijd nog in onze taal op wereldreis. In het Nederlands zijn vele duizenden van oorsprong vreemdtalige . Informatie betreffende opinie in het gratis Engels woordenboek en encyclopedie. Deze opinie is van een externe deskundige.


Het woord ethos wordt in het Latijn vertaald met mos, meervoud mores, waar . Ook kan alle goedbedoelde hulp een schuldgevoel oproepen, vanuit haar opinie dat ze dit helemaal niet waard is. En men eindigt juist daar waar men helemaal .

Dit is het account van de opinieredactie van Trouw. Ik heb de afgelopen drie maanden erg weinig geschreven. Verander de zin van enkelvoud naar meervoud of andersom.


Bernard Desmet, directeur van het Masereelfonds, een standpunt in het ledenblad van . Ooren, meervoud van oor, deel des ligchaems. Uren, meervoud van uer: twee uren. In een verkiezingscampagne hadden ze namelijk een vredesvoorstel van ETA op video laten zien.


Is de eind-s duidelijk hoorbaar, dan wordt het meervoud volgens de . Endoxa (Grieks: ἔνδοξα) ( meervoud van endoxon) is de naam die. Meervoud in kantoornaam onjui t,. De academicus van dienst in Cursor was Richard Gill, hoogleraar mathematische.


Officieel om alle apparatuur te testen. Met de sirene neemt de overheid haar verantwoordelijkheid. Ik kijk hem aan met de oogopslag die Nessy indertijd op mijn sokken ha mil . In deze vierdelige reeks spreken academici vanuit verschillende wetenschappelijk achtergronden over identiteitsvraagstukken in de huidige samenleving.


Er stond immers alternatieven, meervoud. Wie is er naast Storesquare nog .

We (ik spreek nadrukkelijk in de eerste persoon meervoud om ook de VVD niet vrij te pleiten) zijn er in hoog tempo in geslaagd de instrumenten van de Tweede. Weet u of emoji meervoud of enkelvoud is? Emoji-expert Jeremy Burge geeft verduidelijking. In, De Wereld Morgen opinie : HTML. Universiteit Leiden: Instituut Culturele Antropologie.


Daardoor is de behoefte aan een meervoud ontstaan. Het meervoud is ( bevoegde) gezagen. Van Dale en het Groene Boekje noemen het niet, . Sinds ik lid ben van BON en voor . Kortom, de oorlogen - meervoud - die we nu voeren, maakt ons eigen land zwak en strategisch gezien kunnen we alleen maar verliezen als we . Om de publieke opinie in het algemeen te beïnvloeden zal het programma zich concentreren op de . Is het dan zo gek dat sommige partijen ( meervoud , want CDV staat ook niet bepaald te juichen) dit keer het voluntarisme willen temperen? Nederlandse televisie zweeft in meervoud door een vredig landschap.


Staats- en bestuursrechtBestuursrechtVreemdelingenrecht. Bovendien begon men te spreken van beschavingen, in het meervoud. Divers Europa: De Europese Unie in de publieke opinie.


Foto: Lloyd Morgan (cc, via Flickr). Leven is het meervoud van lef”, aldus Loesje. Dat impliceert natuurlijk dat lef het enkelvoud is van leven, maar dat klinkt dan weer een stuk . Honderd mooie woningen of een meervoud daarvan wilden ze er bouwen.


Soms lieten die plannenmakers zich zien op het ´Lingemeer´, een . Nederlands Dagblad augustus) Ja, zolang we in meervoud blijven spreken over kerken, . Los van wij-zijdenken publiceert de moslimkrant deze opinie. Om zelf doodleuk een graaiambtenaar aan te stellen bij een staatsbank voor een meervoud van de afgesproken ambtenarennorm.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения