понедельник, 13 марта 2017 г.

Kraan valt om

Op een bouwplaats in Albergen is vanmorgen een bouwkraan omgevallen. Hijskraan valt om met hijsen van een groote stalen draagbalk. Julianabrug gehesen vallen om op woningen in Alphen aan den Rijn. Rotterdam - Een grote hijskraan is dinsdagochtend omgevallen en door het dak van een gebouw aan. ZEVENHUIZEN - Bij de bouw van een nieuwe woonwijk in Zevenhuizen is dinsdagmiddag in de Koning Willem-Alexanderlaan een bouwkraan.


Op een scheepswerf aan de Schaardijk in Krimpen aan den IJssel is dinsdagochtend een bouwkraan in het water gevallen.

Een kraan op wielen is vanmorgen na een ongelukkig manoeuvre op de zij gekanteld op de werf van de Brusselse voetgangerszone. Een kraan is vanmorgen op de sociëteit van studentenvereniging Laurentius. Het gaat om een kraan van Bouwbedrijf Haarhuis uit Albergen, kan een directielid van de onderneming bevestigen. De kranen vielen in het water bij staalbedrijf Hollandia. Eind december viel een torenkraan door hevige windstoten om op een appartementsgebouw in de Meeuwenlaan in Nieuwpoort-Bad.


Bouwkraan valt om , niemand gewond. Zelfvliegende drones in één zwerm vestigen wereldrecord (video) . Op het terrein van staalbouwer Hollandia in Krimpen aan den IJssel zijn dinsdagochtend twee kranen omgevallen. PERNIS - Woensdagmorgen werden de hulpdiensten met spoed gestuurd naar de Seattleweg in Pernis alwaar een mobiele kraan was omgevallen.

Een kraan viel vanmiddag om en belandde op een gebouw in de straat Al Fourat, in het district Maârif in Casablanca. In Italië is een hijskraan omgevallen bij de aanleg van een treinviaduct. In Willebroek is vanmiddag een kraan op een woning in de Zieldoncklaan. Herbekijk het weerbericht van woensdag oktober om uur.


De eigenaar van de kraan , Blansjaar uit Wateringen, heeft twee andere kranen naar de locatie gestuurd om de gevallen hijskraan te bergen. Een deel van een hijskraan is in Venlo tijdens het afbreken losgeschoten. Naast wat kapotte klinkers is er verder geen schade.


NIEUWEGEIN - In Nieuwegein is een hijskraan omgevallen. Militairenvakbond boos om slechte barakken Huis ter Heide: Te veel bezuinigd. Een hijskraan is maandagmiddag even voor twee uur omgevallen aan de Aalscholver in Bedum. Het gevaarte kwam terecht op een . In de wijk Fokkesteeg in Nieuwegein is vanmorgen even na 11.


Eemshaven - Maandag aan het einde van de middag is er een ongeluk gebeurd met een hijskraan aan de Westlob in de Eemshaven. Tijdens de werken aan de Noorderlijn op de Antwerpse Frankrijklei is donderdagochtend een kraan omgekanteld. Op de Nieuwegracht is vanmiddag een hijskraan omgevallen, zo meldt Peter de Klein op Twitter. Volgens Klein, de wijkagent van het . Kraan valt om op scheepswerf Krimpen aan den IJssel. Geen gewonden als kraan omvalt tijdens werkzaamheden aan een kantoorpand van Laurentius achter de sociëteit.


In Boom is vanochtend aan de Kaai een kraanwagen omgevallen bij werkzaamheden.

De kraan werd gebruikt bij werkzaamheden, maar . In Krimpen aan den IJssel zijn twee kranen in het water gevallen. Daarbij zijn vier personen te water geraakt en vervolgens uit het water . Bij de val van een hijskraan in Casablanca zijn maandag twee mensen ernstig gewond geraakt. Bij werkzaamheden op de Oosterdokskade naast het Centraal Station in Amsterdam is donderdagmorgen een kraan omgevallen. Een kraan van het Veghelse bedrijf Gaffert – gespecialiseerd in speciaal transport . Eemshaven – Aan de Westlob in de Eemshaven is maandagmiddag een telescoopkraan omgevallen. Bij het ongeval raakte niemand gewond.


Op de Uithof in Utrecht is een grote bouwhijskraan omgevallen door de harde wind. Torenkraan valt om op appartementen en wagens! Het was de bedoeling dat de kraan grote afgezaagde stukken opving en rustig op de grond kon zetten.


Om te voorkomen dat de stukken op de . Deze kraan is onder werktijd geknakt en naar beneden gestort. Vier mensen raakten daarbij gewond.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения