среда, 1 марта 2017 г.

Osmo vloeibare onderhoudswas droogtijd

Osmo vloeibare onderhoudswas dient voor het periodieke opfrissen van. U bent op de officiële site van Osmo Nederland B. Onderhoudswas herstel kleine beschadigingen . Droogtijd : circa tot minuten . Osmo onderhoudsolie kan jij makkelijk zelf aanbrengen met een oude theedoek. Osmo wisch-fix bevat net als de vloeibare onderhouds-was plantaardige carnauba en candelila wassen, welke de Osmo hardwax-olie . Het beste in houten vloeren naar boven brengen met Osmo producten. Osmo TopOil is een speciale olie-wascombinatie voor een kleurloze. Indien door vorst dik vloeibaar.


Witte onderhoudswas voor het opfrissen van uw met olie behandelde parketvloer. Vloer eerst grondig reinigen met Osmo Wisch Fix, daarna onderhoudswas. Plekken die in de loop der tijd kaal zijn geworden, kun je eenvoudig bijwerken met speciale onderhoudswas. Om de vloer mooi te houden is het raadzaam om . Cif Professionele oven- en grillreiniger vloeibare spray transparant x 7ml . Na de plaatsing van een Z-Parket vloerbekleding wordt een laag Osmo 30of.


Het is belangrijk dat u de ruimte goed verlucht om het droogproces. Stap 3: periodiek onderhoud met Osmo vloeibare onderhoudswas of -spray. Osmo waxen en Parketman wassen met toebehoren. Vloeibare onderhoudswas in handige sprayflacon voor het plaatselijk aanbrengen van onderhoudswas. Osmo Spray Fix (navulling) speciale navulling van de Spray fix reiniger tbv de Osmo.


De droogtijd van uur word tot slechts a uur verkort door eenvoudig . Daarna een dun laagje vloeibare was 9op de vloer aanbrengen en goed laten drogen; eventueel opwrijven met droge pluisvrije doek. Tijdens de droogtijd (ongeveer minuten) de vloer niet betreden. Respecteer de droogtijd van de onderhoudsolie (zie verpakking).


Vuil verwijderen met de Osmo vochtige dweil of met een pluisvrije katoenen doek. Osmo decorwas aanbrengen met een droogtijd van ca. Het vloeibare product buiten bereik van kinderen houden - Niet in contact laten.


Hardwax-Olie, Opti-Set, Vloer onderhoudsset.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения