среда, 10 октября 2018 г.

Reizen voor mindervaliden

Barrièrevrije reizen en vakanties op maat ! Wij bieden mensen met een beperking vakanties zonder stress en zorgen. U hebt bij ons de keuze uit een aangepast . Er zijn ook diverse Nederlandse organisaties die rolstoeltoegankelijke reizen organiseren (zowel individueel als in groepen) naar verschillende bestemmingen. Seniorenreizen - Mindervaliden Heeft u een mobiliteitsbeperking of extra hulp nodig bij uw reis ?

Informatie over hulp bij uw reis , taxivervoer en aangepaste . Landstede Buitengewoon Reizen is hét reisbureau voor mensen met mobiliteitsbeperkingen, gehandicapten of rolstoelers in Nederland. Zij verkopen reizen voor mindervaliden en zeggen tegen ons dat . Voor mensen met een fysieke of mentale beperking is op vakantie gaan geen sinecure. Slechts weinig reisorganisaties bieden aangepaste reizen aan.


Vind uw ideale vakantie in een breed aanbod van reizen en accommodaties. Alle reisorganisaties zijn lid van de NBAV waardoor kwaliteit is gegarandeerd.

Georganiseerde reizen voor mensen met een beperking. Bungalowpark Schin op Geul, Valkenburg Limburg, mindervaliden. Reizen op maat voor rolstoelers, ouderen of mensen die minder goed te been zijn. Ons aanbod Spanje, Tenerife, Cyprus, Curaçao, Lanzarote, Zuid-Afrika . Begeleide reizen in Indonesië voor mensen met een lichamelijke beperking,. Gespecialiseerd in reisplanning voor mindervaliden en dialysepatiënten aan de.


Aangepaste reizen en vakanties voor mantelzorgers en mensen met een fysieke. MundoRado Reizen is specialist in aangepaste vakanties. Of bent u vrijwilliger om een van onze individuele reizigers te begeleiden?


Er is een grote nood aan gepaste vrijetijdsbesteding voor personen met een handicap, niet alleen voor hen die in een instelling verblijven, maar zeker ook voor . Zijn er nog reis -ondernemers die een gat in de markt zoeken? Richt u op reislustige mindervaliden ! Die kunnen niet wachten tot er een . Avontuurlijke safari reizen door Afrika is de droomwens voor velen. Voor mindervalide reizigers verzorgen wij aangepaste safari mindervaliden reizen en.


Houd er rekening mee dat niet elke accommodatie geschikt is voor mindervaliden.

Een overzicht van reisorganisaties die reizen aanbieden voor mensen met een beperking naar verre bestemmingen. Steeds meer steden maken aanpassingen voor mindervaliden : brede voetpaden, beter. Reizen door de stad blijft het eenvoudigst, ongeacht uw handicap. Bij VFG kan je elk jaar opnieuw terecht voor tal van reizen en kampen.


Binnen - of buitenlan jongeren en volwassenen, welke handicap dan ook, voor . Met vakantie gaan is voor mindervaliden niet altijd even gemakkelijk. De oplossing ligt vaak in relatief kleine ingrepen. Ook jij kunt op Safari en reizen door Zuid-Afrika. Gehandicapten reizen Zuid-Afrika. Met een beperking onbezorgd op vakantie!


Vakanties voor kinderen met een meervoudige beperking. Aanbieder, Verzorging, Dagen, Prijs v. Neckermann, Halfpension, €584. Aangepaste vakantiehuizen, accommodaties voor mensen met lichamelijke beperking. Verder mag U een rolstoel of rollator meenemen, . Primavera Reizen kan begeleiding op de luchthaven voor u aanvragen.


Veel accommodaties zijn geschikt voor mindervalide reizigers. Bent je reislustig, wil je je grenzen verleggen, maar je voelt je hierin beperkt door je handicap? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Om het reizen voor blinde of slechtziende personen te vergemakkelijken hebben sommige stations speciale voorzieningen, zoals informatie in braille of . Ben je licht verstandelijk gehandicapt en wil je toch graag zo zelfstandig mogelijk op vakantie? Boek dan een van de mooie reizen van Flow Reizen !

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения