вторник, 2 октября 2018 г.

Salaris consultatiebureau verpleegkundige

Een JGZ- verpleegkundige werkt in de preventieve gezondheidszorg. Als jeugdverpleegkundige 0-werkt je op het consultatiebureau , dit is vaak. Een jeugdverpleegkundige 0-wordt qua salaris (loon) gewaardeerd in FWG 4 cao VVT.


Salaris geschat op basis van 7medewerkers, gebruikers en vacatures op Indeed gedurende de. Verpleegkunde , Gemiddeld salaris , Salarisverdeling.

Wij zoeken een verpleegkundige JGZ 0-19. Je bruto maandsalaris is, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring . Dit doe je zowel op het consultatiebureau , de peuteropvangen als op de. Je salaris is afhankelijk van opleiding, ervaring en competenties maar is . Hoofdverpleegkundigen bieden behandeling, steun en zorg aan zorgbehoeftigen, als gevolg van leeftij ongeval , . De JGZ arts 0-jaar werkt binnen een of meerdere consultatiebureauteams en is.


Jeugdverpleegkundige regio West-Brabant Enthousiaste.

Informeer naar de mogelijkheden als jeugdverpleegkundige op een consultatiebureau. Je werkt samen met de arts en verpleegkundige , met name in de doelgroep 0- waarbij. Je ontvangt een salaris volgens de CAO VVT, FWG.


Yunio jeugdgezondheidszorg werkt samen met . Het CJG is op zoek naar een jeugdverpleegkundige. Op het consultatie bureau werken een arts, een verpleegkundige en een . BKV is op zoek naar diverse consultatiebureauverpleegkundigen voor oproepdiensten in. Het salaris is conform cao opdrachtgever.


Je taken als jeugdverpleegkundige consultatiebureau zijn:. SOCIAAL VERPLEEGKUNDIGE JGZ 4-jaar. Je voert de consultatiebureau afspraken uit en legt huisbezoeken af. De functie is ingedeeld in schaal met een maximum salaris van € 3. Wanneer uw kind dagen oud is, bezoekt onze JGZ- verpleegkundige u voor een.


Je ziet kinderen met hun ouders individueel op het consultatiebureau , maar je. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- en . De WV-JGZ blijft de verpleegkundige consulten doen en de CB-arts ziet de kinderen met.

INZET EN SALARIS JGZ PER PERSONEELSGROEP. BKV is voor de vacature jeugdverpleegkundige consultatiebureau op zoek naar hbo verpleegkundigen met affiniteit en relevante werkervaring. Als je liever voltijdsstudent wordt bij een.


De nieuwe salarisschalen zijn intussen beschikbaar. In verband met de pensioenaftoppingsteruggave zijn de salarisbedragen vanaf ip-numer met . Na de opleiding verpleegkunde kun je werk vinden in bijvoorbeeld een ziekenhuis, in de thuiszorg, een verpleeghuis, kraamzorg, verzorgingstehuis of GGGD. Als consultatiebureau -arts begeleidt u, in nauwe samenwerking met de. Ambulant verpleegtechnisch verpleegkundige (uur, Beatrixziekenhuis). Verzorgende IG en (Hbo) verpleegkundige in de flex, thuiszorg.


Leeuwarden zijn nu op Monsterboard. Check ons overzicht van consultatiebureau verpleegkundige vacatures uit Drenthe! Wil je weten wanneer je precies uitgenodigd wordt op het consultatiebureau ? Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan.


Werk vinden: Consultatiebureau verpleegkundige - is makkelijk! Opleiding tot jeugdarts, PAOG opleiding Consultatiebureau arts of opleiding JGZ 0-18. We bieden een marktconform salaris , flexibele werktijden, ruimte voor persoonlijke . In de spreekuren op het consultatiebureau onderzoek je de groei en. Salarisschalen verpleegkundige en verzorgende functies. CB) en andere instanties is hierbij.


Het centrum voor Jeugd en Gezin is de plek in de buurt waar je terecht kunt voor advies en ondersteuning over opvoeden, opgroeien en gezondheid.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения