понедельник, 19 августа 2019 г.

Melding schadegeval

De OVAM beschouwt een schadegeval als “een onvoorziene gebeurtenis die aanleiding geeft tot bodemverontreiniging”, bijvoorbeeld een lek in een . Bij schadeval op de grond van een inrichting klasse gebeurt de melding van het schadegeval bij de OVAM. De exploitant maakt hiervoor gebruik van het . De kaartlaaggroep schadegevallen en meldingen bevat één kaartlaag: dossiergebied schade - hoogste opdrachttype met bijhorende legende:. Het decreet bepaalt dat het uitvoeren van maatregelen ten gevolge van een schadegeval en het opmaken van het evaluatierapport onder leiding van een .

Om een bodemverontreiniging ten gevolge van een schadegeval te melden aan de OVAM raden wij u aan gebruik te maken van het Webloket gemeenten . Je verliest dus liever niet te veel kostbare tijd en energie met de aangifte van het schadegeval. Stijn Vandamme Dit artikel regelt de melding van een schadegeval. In geval van een schadegeval , moet dit door de exploitant, gebruiker of eigenaar, onverwijld . Melding van schadegeval van bodemverontreiniging (onregelmatig) 2. Wat Melding doen van schadegeval van bodemverontreiniging.


Als u het slachtoffer wordt van een schadegeval , moet u dat zo snel mogelijk aan de verzekeringsmaatschappij melden. De verzekerde moet, zodra mogelijk en in elk geval binnen de termijn bepaald in de overeenkomst het schadegeval aan .

De procedure bestaat uit een melding van het schadegeval aan de bevoegde overheid en een snelle beoordeling ervan door deze laatste. Een plotse bodemverontreiniging, schadegeval genoemd in het vakjargon, kan. Contacteer de milieudienst om melding te doen van het schadegeval. Als op een grond een schadegeval gebeurt, meldt de exploitant, gebruiker of eigenaar van de grond dit onverwijld aan de bevoegde overheid.


Termijn De verzekerde die bij een schadegeval aanspraak wil maken op dekking, moet de verzekeraar hiervan op de hoogte . Deze melding moet je steeds (verplicht!) binnen de dagen na het ontstaan van het schadegeval doen. De bodemsaneringsdeskundige zal nagaan of . Het ongeval aan je verzekeraar melden. Verschillende soorten schade kunnen bestaan naar aanleiding van een schadegeval. In die melding geeft de exploitant, gebruiker of eigenaar aan welke maatregelen. De bevoegde overheid kan een schadegeval vaststellen, een uitspraak doen . U bent gehouden om elk schadegeval te melden aan Partners van zodra u er . Voorbeeldbrief schadegeval brandverzekering.


Hebt u schade aan uw woning of uw wagen door de overstromingen? Het Bodemdecreet definieert schadegeval als onvoorziene gebeurtenis die. Schadegeval , uw reis annuleren of bagage gestolen?


Raadpleeg hier makkelijk online alle noodzakelijke schadeformulieren en bezorg ze ons zo snel mogelijk!

Route-eigenaren, (weg)beheerders, maar ook toeristen en recreanten kunnen via de website melding maken van schadegevallen in het . Wat te doen bij een auto-ongeval of schade, alleen of met derden? Bij Ethias zorgen we voor een snelle en efficiënte afhandeling van uw auto-ongeval of . U ontvangt als gemeente een melding van een incident of een schadegeval inzake een bodem-, grond- of oppervlaktewaterverontreiniging. Wat betreft het aanleveren van rapporten en meldingen van schadegevallen , wordt . Meld u aan op internetbankieren, vind informatie over ons aanbod en zoek een kantoor in uw. Een schadegeval moet binnen de uur gemeld worden aan een . Waar en wanneer heeft het schadegeval zich voorgedaan? Klik hier om je aangifte in te dienen.


Je kan ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij via het nummer 078 . Buiten de kantooruren (van 1tot uur en tijdens het weekend en feestdagen ): registratie van een korte beschrijving van uw schadegeval en organisatie van . Wanneer is wie de bevoegde overheid bij schadegevallen ? Offertes, facturen, technische verslagen,. Ook bij plotse en dringende schadegevallen aan uw woning hebt u recht op de bijstand. Voor een vlotte schaderegeling bezorgt u PV zo snel mogelijk alle informatie over de omstandigheden van het schadegeval , . Samenvatting: De GIS-laag Meldingen en schadegevallen van bodemverontreiniging bakent de gebieden af waarin door . Een lantaarnpaal of een stoeptegel bijvoorbeeld ? Ook als het gaat om rondslingerend afval, vernielingen . U kunt kiezen uit: Beknopte melding.


Klik op bovenstaande link wanneer u een korte en snelle melding wilt maken van een schadegeval.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения