среда, 15 апреля 2015 г.

Hydrauliek symbolen uitleg

Wat zijn de meest gangbare soorten ventielen en welke poorten, symbolen en afkortingen horen hierbij? Hydraulische systemen worden in de autotechniek gebruikt bij o. Op deze pagina worden de basisprincipes van hydraulische systemen . Remlichtschakelaar ( hydraulisch ). Schakelaar voor remvoeringslijtage.

Ook vind je op deze poster uitleg over de poortcodering bij ventielen. Deze animatie toont de onderdelen van het hydraulisch systeem. Bijvoorbeeld cilinders, ventielen en luchtverzorgingcomponenten. Hydrauliek is een aandrijftechniek die gebruikmaakt van vloeistof, de.


De werkdruk van de hydraulische vloeistof blijft meestal onder de 1bar en de . De retour hydrauliekolie wordt geblokkeerd. Als de druk vervolgens weer onder deze weerstandswaarde komt, zal de klep weer sluiten. De maximale druk die in een hydraulisch systeem .

Symbolen voor apparaten en appendages. Lees deze handleiding nauwkeurig door alvorens u het hydraulisch. Zorg dat de veiligheidssymbolen op het aggregaat volledig en leesbaar worden . Basistraining hydrauliek (eLearning). Veel technici realiseren zich niet dat er veel normalisatie is op het gebied van hydrauliek en pneumatiek en dat daarin veel kennis is . Vakkundig en efficiënt pneumatische en hydraulische installaties afstellen en onderhouden?


In deze norm staan de grafische symbolen voor hydrauliek en pneumatiek vermeld. Omdat de norm zodanig is verbeterd is besloten om dit . Informatie over deze gebruikshandleiding. Beperking van de aansprakelijkheid. Een selectie van de meest voorkomende symbolen.


Een pomp, de punt van de driehoek wijst naar de stroomrichting. Het soort van aan- drijving is niet relevant. De hydraulische arm stuurt assen met verschillende bewegingen aan:.


U maakt kennis met de volgende onderwerpen: de vaktaal uit de hydrauliek , schematechniek en symbolen , kleppen, schuiven en ventielen, pompen motoren en . Hefarmen: aangedreven door de hydraulische hefcilinders, gebruikt om het. Alle symbolen in dit hoofdstuk zijn voor voertuigen met linkse .

HYDRAULISCH SYSTEEM VAN DE ZWENKBLOKKERING. SYMBOLEN IN DEZE GEBRUIKERSHANDLEIDING. De pneumatische en hydraulische installaties zijn vandaag de dag zo complex, dat het. Crocclip elektra, bestand alleen openen,.


Pneumatiek appendages en symbolen. Uitleg over hydraulische en pneumatische aandrijvingen. Voor- en nadelen hydrauliek en pneumatiek.


Componentenkennis, symbolen , hoofdgroepen en . De informatie, weergegeven bij dit symbool maakt u attent op. Gebruikershandleiding van de hydraulische eenheid. Olieverversing hydraulische installatie.


Aanbouwapparatuur zonder hydraulische aansluiting monteren en . Gebruik draden, gebruik indien hydrauliek of pneumatisch schema. Dit stop symbool geeft belangrijke handelingen aan in deze handleiding. Normalisatie van symbolen en begrippen in de koeltechniek. Voor de juiste p-Q karakteristieken, raadpleeg de fabrieksdocumentatie.


Duursma WO heeft vestigingen in Noor Oost, Midden en Zuid Nederland. Beschikbare PDF downloads: Download Stuurventielen . Defecte hydraulische cilinders dienen onmiddellijk te worden . Op de machine ziet u de volgende symbolen om u. Op uw vaartuig kunnen de volgende symbolen en waarschuwingen aangebracht zijn:. De Maril 6sloep is voorzien van een hydraulische stuurinrichting.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения