понедельник, 6 апреля 2015 г.

Spinhoogwerker hinowa

Verkoop hoogwerkers,rupsdumper, spinhoogwerkers , heftruck,op rupsen, rupsonderstel,hoogwerkers,minidumper,cursus, training,opleiding,Ipaf,palcard . Voor informatie om een tweedehands elektrische spinhoogwerker of 2e hands occasie diesel spider lift hoogwerker. Hinowa Meerdere modellen op voorraad! De nieuwste advertenties staan bovenaan. Elektrische en benzine spinhoogwerker met werkhoogte van maximaal. Spinhoogwerker met werkhoogte van meter en . De spinhoogwerker met een werkhoogte van meter huren vanaf 3euro per dag bij Xtra Materieel Verhuur in . De hoogwerker beschikt over kunststof . Zelfrijdende spinhoogwerker verhuur.


De belangrijkste eigenschappen van de meter spinhoogwerker zijn:. De prijzen zijn excl Btw en . Een rupshoogwerker of spinhoogwerker is uitermate compact gebouwd. Met dit type hoogwerker kan je door een standaard deur!


III S spinhoogwerker Zo goed als nieuw Aandrijving benz. Door de compacte transportafmetingen komt deze machine op plekken die voor andere . Ingevouwen is de spinhoogwerker 0. Lichtgewicht, compact en zeer wendbaar zijn de eigenschappen van spinhoogwerkers. Inpandige werkzaamheden of daar waar ruimte beperkt is, is de . Maximale platformhoogte: 1m. Verhuur van professionele machines aan bedrijven en particulieren. Huren van een hoogwerker of schaarlift voor alle werkzaamheden in de hoogte.


Draagvermogen: 230kg in de bak - Max. Dit betekent vol bereik met personen en gereedschap! Tevens zijn de meeste spinhoogwerkers uitgevoerd met een “knik”, waardoor. Platformcapaciteit, Krachtbron, Prijs per dag, Prijs per week, Datasheet. PERFORMANCE je iedere dag vergezellen tijdens.


Deze Easylift R1spinhoogwerker heeft een werkhoogte van meter en een. BIj AQ-forklifts vindt u spinhoogwerkers van verschillende merken. De juiste spinhoogwerker niet gevonden? Het geheel is voorzien van een HD aansluiting onderaan.


De leiding (max. 2bar en water max. een temperatuur van graden), loopt door de giek en komt . Wij verhuren ook machines uit de Lightlift Performance serie. Manitou Gelände Arbeitsbühne Meter. Peinemann heeft haar Bronto Skylift S HLA voorzien van een handige minikraan die meereist met de. Met een werkhoogte van meter en . Te huur bij Lemerij Verhuur , Almelo, Borne, Hengelo Info en prijs: http://bit.


Op rupsen, klein en kompact, licht om zelf te vervoeren.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения