четверг, 23 апреля 2015 г.

Mestzakken

De Alligator mestzak is geschikt voor elk type mest en te plaatsen op elke ondergrond. Door het afschot is de zak eenvoudig te legen. Ze liggen al meer dan jaar overal in het vel mestzakken.


Een flexibele oplossing voor opslag. De PAS mestzak is gemakkelijk aan te leggen en mooi . De mestzak is een zeer flexibele mestopslag. De installatie is snel en de mestzak is eenvoudig te verplaatsen. Ook is de mestzak geschikt voor een bodem met . Drijfdekken, span kappen en blaaskappen.


Onze Flexxobag kan geleverd worden met een volume variërend van 1m³ tot 7. Voor het opslaan van grote aantallen mmest in het open veld is de mestzak een goede oplossing. Waarom is de zak de ideale oplossing? Sinds de start van de productie van mestzakken door Albers Alligator in 198 zijn er duizenden geleverd over de hele wereld. Zandhuisweg 37D 76SH Albergen.


Mestzakken admin2015-12-10T15:23:30+00:00. Op de plaats waar een mestzak in een metalen mestsilo de wanden raakt, treedt versneld roestvorming op. De nieuwe mestzakken voor vaste mest, die sinds april worden gebruikt, functioneren naar tevredenheid. Dat stelt Marion van der Ende, contactpersoon voor de . Alligator bagtank is het meest efficiënte opslagsystee2tot 7. Is volledig dicht : voorkomt regenwater in de mest. Deze mest opvangzak kan men gebruiken bij enkel- en tweespantuigen, deze dienen wel met broek te worden gereden.


Op Speurders vind je MESTZAKKEN MESTOPSLAG MESTBASSIN MESTSILO.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения