пятница, 10 июля 2015 г.

Knik telescoop hoogwerker

Groot aanbod aan knik -telescoophoogwerkers te huur. Werkhoogte variërend tot meter. Een kniktelescoop hoogwerker verhuur, een combinatie van een schaar en een telescoop hoogwerker. Huur hoogtewerkers in de regio: Nijmegen, Arnhem, . De telescoop hoogwerker is een hoogwerker die ideaal is voor ruw terrein en rijdt.


De Knikhoogwerker is ook verkrijgbaar met rupsbanden zodat hij op ruwe. Deze gemakkelijk verplaatsbare aanhangerhoogwerker is bijzonder geschikt voor het verrichten van. Hij is ontwikkeld voor maximale prestaties met een zo . Een overzicht van onze knik telescoophoogwerkers, zoekt u een knik telescoophoogwerker die hier niet bij staat neem dan contact met ons op, wij kunnen dit . Bij Gjaltema kunt u voor iedere gewenste toepassing een knik telescoophoogwerker huren.


Onze ervaren adviseurs geven u een passend advies. Knik-telescoophoogwerkers op aanhanger. Knik - telescoophoogwerker op aanhanger werkhoogte mtr. Kniktelescoop elektrisch, werkhoogte 1meter.


De zelfrijdende elektrische kniktelescoop hoogwerkers hebben een groot bereik en een hoge wendbaarheid. De knikfunctie zorgt ervoor dat de telescoop . Zelfrijdende knik - telescoophoogwerker 1mtr. Met deze knikarm- telescoophoogwerker kunt u op een snelle en veilige manier . Deze zelfrijdende knikarmhoogwerker heeft een verticaal bereik van m. Workx Materieelverhuur uw specialist voor het huren van hoogwerkers. Wij verhuren zelfrijdende elektrische kniktelescoop hoogwerkers in diverse uitvoeringen . Gemakkelijk zelf te vervoeren, ideaal voor montage, installatie en . Bekijk ons assortiment hoogwerkers op aanhanger direct op de website. Online veiling van Intern transport . KNIK - TELESCOOP HOOGWERKER WERKHOOGTE 1METER.


Het contragewicht van deze hoogwerker blijft bij het rondzwenken binnen de. Spinrups kniktelescoop hoogwerker huren? Huur uw Electrische knik telescoophoogwerker bij RECO. RECO verhuurt alle type hoogwerkers, levering vindt plaats door heel Nederland!


Dagprijs: € 1Weekprijs: € 330. Hoogwerkers op aanhangwagen - kniktelescoop. Simon Boxer 120EN zelfrijdend met delige telescoop knikarm. Je zoekterm heeft geen resultaten opgeleverd. Zoek jij naar tweedehands bouwmachines hoogwerkers en Bouwliften?


Neem direct contact op met de verkoper. Voordelige huurtarieven (inclusief verzekering !). Ruim jaar specialist in verhuur. Manitou 180ATJ knikarm hoogwerker telescoophoogwerker 4x4.


Een hoogwerker met een grote terrein vaardigeheid.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения