четверг, 9 июля 2015 г.

Parkeerterrein kaasmarkt leiden

Het kleine parkeerterrein ligt tussen de Hooigracht en de Hooglandse Kerkgracht. Dit parkeerterrein is vlak bij de Haarlemmerstraat gelegen en schuin tegenover de Albert Heijn met de daarboven liggende parkeergarage. Er is in deze historische stad veel te ontdekken en te beleven. Wie er nu rondloopt, doet dat waarschijnlijk alleen om zijn auto kwijt te kunnen, want het plein is nu een weinig inspirerend parkeerterrein. Oude Rijn dienst als parkeerterrein.


Betaald parkeren is mogelijk op het parkeerterrein van de kaasmarkt en van hieruit is . Leiden is de Stad van Ontdekkingen. Langegracht en Morspoort, of het parkeerterrein Morssingel. Tevens bestaat de mogelijkheid om direct een routebeschrijving richting het . Ik ben dan ook benieuwd of andere locaties zijn overwogen, bijvoorbeeld het parkeerterrein bij de NUON. Parkeergarage Morspoort en parkeerterrein Haagweg zijn wel open. Parkeren met Parkmobile of Park-line.


Het is dan nog geen twee minuten lopen . U kunt uw auto parkeren in de volgende parkeergelegenheden;. Alkmaarse kaasmarkt met dragers in historisch gilde-uniform, elke vrijdagmorgen. Garenmarkt - parkeergarage Hoogvliet, Levendaal . Gaarne een beloning voor de gever van de tip die tot terugbezorging kan leiden. Verloren Een paar damesschoenen met steunzolen bij het parkeerterrein.


Een dagkaart kost hier 1 euro voor uur. U kunt de parkeerkaart kopen bij de ticketautomaat op .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения